Lampor för Baby Girl's Room

Lampor kan lägga till mycket design och funktionalitet i barnets barnkammare. De ger inte bara en dekorativ prägel, utan kan också vara användbara, så du behöver inte slå på starkt takljus i rummet. Även om det finns ett brett utbud av lampor på marknaden, är tunna lampor ofta bäst för att dekorera en tjejs rum.

Ta hänsyn till designen när du väljer en barnkammarlampa

När du väljer en liten flickas barnkammarlampa ska du ta hänsyn till det övergripande färgschemat och dekortema. Om du har ett generellt rumstema, som teddybjörnar, babystenar eller fjärilar, kan du ge rummet en dekorativ prägel om du väljer en lampa med ett matchande mönster. Det finns så många olika mönster för barns rumslampor att du inte bör ha några problem att hitta en som passar den totala inredningen i rummet. Men om du inte hittar en som passar räkningen, kan du alltid dekorera en enkel lampa som passar. Lampor med en delikat design kan ge rummet en mycket feminin look. Välj dock alltid en lampa med en bra totalbalans och en vägd bas så att den inte välter lätt, även om du eller ditt barn av misstag stöter på den.

Funktionella faktorer att beakta

När du väljer en lampa måste inte bara designen beaktas. Du vill också välja en lampa som uppfyller de funktionella kraven i rummet. En liten ljuslampa med skugga kan till exempel försköna ett bord nära gungstolen i din dagis. Men du kommer också att hitta denna lampa mycket användbar för midnatt måltider om du inte vill använda den lysande taklampan. En liten läcker lampa på en hylla nära bytbordet kan också vara användbar på natten.

Mjuk lampa design

Det finns många läckra lampkonstruktioner som passar bra för barnets barnkammare. Ljuslampor är fortfarande mycket populära, liksom lampor som ser ut som små lyktor. Du hittar också små lampor med designtygparaplyer som kan ge en liten flickas barnkammare ett dekorativt utseende. Dessa färger är ofta utbytbara, så du kan välja en som bäst passar det totala färgschemat i rummet. Små blommavtryck, stift och berättelsebokfigurer är populära motiv för barnlampor.

Skapa din egen barnkammarlampa

Om du inte hittar den perfekta lampan kan du skapa din egen lampa. Online hittar du lampuppsättningar som du kan använda för att skapa ett anpassat tillbehör för dagis. Du kan också dekorera en liten vanlig bordslampa som passar perfekt till din dagisdekor. Se bara till att du sätter fast alla dekortillbehör på ett säkert sätt. Detta förhindrar att din dekoration rullas ut med små fingrar när ditt barn växer och blir mer mobil. Det är också kul att skapa din egen dekorativa skärm med tyg, fransar och andra utsmyckningar för att dekorera en enkel lampskärm. Du kan till och med lägga till ditt babys namn till nyans med tygbokstäver eller tygfärg för en mycket personlig touch.