Led-lampor

LED-lampor älskas av många människor eftersom de förbrukar lite energi och håller länge. När du letar efter enheter är det bra att veta att det finns många typer du kan välja. De många typerna inkluderar:

Miniatyr-lysdioder

Det här är de annonser du ser på mobiltelefoner, fjärrkontroller, digitalkameror och TV-apparater. Eftersom de är små producerar de litet ljus i form av en långsträckt ljusstråle. Det coola är att de är kompatibla med olika typer av kretskort. De kommer i läget "Klar att passa" så att du inte behöver oroa dig för installationen.

LED-remsa

De har kraftfulla lysdioder monterade på ett tunt, flexibelt kretskort med en självhäftande beläggning. Vid första anblicken liknar de långa ränder med små blinkande stjärnor. Du kan använda dem för att dekorera olika rum som danshallar, kök och sittgrupp. Det finns vissa människor som också använder dem för att dekorera sina fordon.

LED-strålkastare

Dessa ger ljusstyrka och hållbarhet. De är tillverkade av slitstarka material och producerar mycket ljus, perfekt för dig om du har ett stort showroom. De finns i olika färger som gör att du kan uppmärksamma de olika områdena i din produkt. De används också för att locka uppmärksamhet på arenor.

Majslökar

De är kända som majs på kolven, eftersom de liknar majskolven. Det finns 80-180 små lampor i lampan som tillsammans genererar mycket ljus. Du kan använda lamporna var som helst, men de är perfekta om du installerar dem i ditt hem. Experter rekommenderar dem om du letar efter energieffektiva enheter som ger dig mycket ljus med lågt underhåll.

rörlampor

De är tunnare och kortare än de vanliga glödlamporna, så du kan installera dem på olika områden. Några av de områden där du kan installera dem är: konferensrum, hem och kontor. De är miljövänliga och håller länge. Tyvärr producerar de inte mycket ljus.

Panelljus

Dessa är högkvalitativa interiörljus tillverkade av aluminium. De har olika kapaciteter som 12W, 18W, 72W, 36W, 48W, 36W och 85W. Det bra med dem är att de är lätta att installera och varar länge. Enligt tillverkarna varar de upp till 50 000 timmar.