Liten rymddesign

Svart blommigt väggdekal

Oavsett om du bara anländer eller har varit här hela tiden, är det mindre än man tror att bo i Big Apple. Som vi har skrivit tidigare måste process och design arbeta tillsammans för ett harmoniskt utrymme. För att verkligen leva stort i en av stadsdelarna bör ditt utrymme vara en samling vinjetter och funktionalitet. Nedan följer fem kategorier att tänka på när man utformar för ett område med stora begränsningar. Alla förslag är just det, men att hålla dessa 5 poäng (layout, färg, lagring, lager och personlighet) i åtanke kommer att hjälpa till att uppnå ett stort liv i ditt lilla utrymme.

Master Bedroom sittgrupp layout

master sovrum sittgrupp layout

LAYOUT. Definiera konversationsutrymmen med områdets mattor enligt dina trafikmönster. Föremål och inredning kan grupperas för att ytterligare definiera utrymmet.

Retro träskrivbord med galleriväggen

retro träskrivbord med gallerivägg

LAYOUT. Välj delar som passar ditt utrymme – skala och proportion är nyckeln till att skapa ett balanserat utseende i ditt hem oavsett om det är på golvet eller väggen.

Runda industriella stolar för vit frukostbord

runda vita frukostbord industriella stolar

LAYOUT. Använd vardagliga föremål som avdelare. Gardiner, en bokhylla, soffa eller till och med en krukväxt skiljer ett rum utan att avbryta rymdlayouten.

Förvaring i loftad sänghylla

lofted sänghylla lagring

LAGRING. Arbeta upp. Snarare än tvärs över, ordna saker vertikalt. Loft din säng, installera hyllor och använd utrymmet ovanför köksskåp.

Organiserat kök väggförvaring

organiserad köksväggförvaring

LAGRING. Använd väggarna (knivar, smycken, hattar, böcker), eventuella urtag är en möjlighet för hyllor

Skoförvaring Liten rymdlösning

sko förvaring litet utrymme lösning

LAGRING. Dölj röran! Använd besvärliga utrymmen för att lagra vardagliga föremål utom synhåll. Några förslag inkluderar att placera en korg under diskbänken, skjuta lådor under sängen eller använda överhängande hängare för skåpdörrar

Blå accentvägg vit linnesoffa

blå accentvägg vit linnesoffa

FÄRG. Var kreativ – Låt djupa och ljusa färger utse utrymmen. Färger behöver inte ställa in möbler perfekt.

Svart stora blommor tapet

svart överdimensionerade blommor tapeter

FÄRG. Prova ett trendigt stort repeterande bladtryck för ett inneslutet modecentrerat utseende. Detta är en fantastisk taktik för att lägga djup och dimension till ett platt utrymme.

Sheer Drapes Sängtak

rena draperier sängtak

FÄRG. Om du älskar neutrala, omfamna dem. Detta rums flyktiga aura kommer från de vita väggarna som smälter in i sängkläderna och de rena gardinerna, vilket gör att utrymmet känns stort och luftigt.

Kontorsutrymme för rosa soffavardagsrum

rosa soffa vardagsrum kontorsutrymme

SKIKTEN. Precis som en fantastisk outfit, har ett fantastiskt rum precis rätt mix av element. Koppla ihop krom med shag, jute, valnöt, marmor eller siden för ett designutseende som väcker djup, personlighet och balans.

Svart vägg blå sängkläder sovrum design

svart vägg blå sängkläder sovrum design

SKIKTEN. Lager kan också referera till varians i texturer. En slät vägg verkar mot ett mönstrat golv och en rå linnefilt och skapar lager med en modern, monokromatisk snurrning.

Överdimensionerat fotografi Blom- kuddar

överdimensionerade fotografiska blommiga kuddar

SKIKTEN. Lager låter dig dikeuppsättningar (matchande bitar är en snarkning och inte meningsfullt för små utrymmen). Blommor på randiga och djurhudar är ett bra sätt att uppnå detta, men glöm inte att också leka med storlekar och vinklar.

Förvaringslösning för vinylskivor

lagringslösning för vinylskivor

PERSONLIGHET. Bo i det som om du bär det. Kom ihåg att finesser uppskattas. Använd värdefulla ägodelar: visa samlingar av familjeodlingar, skor, leksaker, vykort eller snäckor. Allt du värdesätter kan inramas och grupperas i en samling.

Skåp av kuriositeter hyllor

skåp av kuriositeter hyllor

PERSONLIGHET. Hittade föremål är en utmärkt källa till ögongodis för ditt hem. Även de minsta utrymmena bör ha ett skåp av nyfikenheter för besökare att granska.

Brun kohud lounge stol

brun kohud lounge stol

PERSONLIGHET. Att visa en boksamling på en vägg eller stapla dem vertikalt får inte bara sidorna från golvet utan visar intressen och hobbyer.