Luxe bohemiska interiörer

En avslappnad, lyxig, okonventionell interiör är den perfekta balansen mellan stadslivets mysterium. Det eleganta bohemiska huset är estetiskt tilltalande med en touch av historia lika oförutsägbart och unikt som dess ägare. Otrolig stil och lyxig uttalande inredning – boho-atmosfären fortsätter från rum till rum.

Designad med vintage arkitektoniska bågar och antika dörrar, skapar du utrymmen runt dem genom att se dem som funktionell konst och skapa mönster som smälter in i historiska nyanser. Vintage estetiska träkonstruktioner går genom huset, vilket håller resten av huset neutralt, en varm palett med färger som leker med patinakonsoler och djärv samtida konst.

Huset är ljust, mysigt och inbjudande och kombinerar mörka trädörrar med en sval höftatmosfär. Boho-fristader får dig att stanna, stanna och bry dig om din energi. Din personliga stil bör återspeglas i inredningen och hålla den distinkt och tilltalande snarare än trendig. Hand-snidade, autentiska antika dörrar, tillverkade av teakhantverkare med intrikat snidade huvuden och besatta med metaller, kombinerar historia och tradition.

Texturerade skåp, mjuka grovtoner eller djärva mässingsklädda skåp dominerar hörnen och korridorerna. Vitkalkade soffbord med en touch av bränd mässing på en sisal matta och kuddar av vintagestyg ger en touch av bohemiska rhapsody.

Vi letar inte efter perfekt symmetri, utan snarare efter en kink i inredningen som ger den eklektiska atmosfären. Det vintage soffbordet ber dig att titta på det med de djupa lättnadsutskärningarna och de dämpade skuggorna som plötsligt upplöses i ett designmönster.

Boho House har en vacker Buddha-väggavlastning som berör ditt inre sinne och lugnar dig med sin energi. Omge dig själv med kärleken och skönheten i den gamla världsdesignen och de återhämtade skogen, bohemiska skatter som erövrar ditt hjärta.

Exotiska, utsmyckade tyger, perfekt rufsade pashmina-toppningar, en mängd gröna växter i stora mässingsurnar. Boho-inredningen ser insamlad och världslig ut. Varje bit har en berättelse och ett syfte. Jordskåp med mässingshästar eller snidade solskåp skapar energi och skapar en balans med naturen.

Häng ett överdrivet mönstrade vävtapen bakom sängen som huvudgavel och använd en vintage dörrrock som en vävstång för att ge tyget sina naturliga veck. Paljetterna leker med solljuset och skapar dansmönster på det vita sängkläderna. Skapa en dramatisk boho-design med sari-gardiner som släpper in solljuset och som ändå är färgade.