Lyxiga sovrum inredning

lyxhotell lima

Barranco, ett kustområde i Lima, Peru var en gång det mest fashionabla stranddestinationen för 1800-talets Limeño high society. Idag är det ett av de mest romantiska och bohemiska stadsdelarna i staden, och det nyligen öppnade Arts Boutique Hotel B (eller Hotel B) är i centrum. Boutiquehotellet var en gång ett privat hem, byggt 1914 och designades av den franska arkitekten Claude Sahut som en rik familjs andra bostad.

Den tvååriga omvandlingen från ett herrgård i Belle Époque till ett modernt lyxhotell leddes av två stora namn i peruansk design, arkitekten David Mutal och inredningsarkitekten Jordi Puig. Paret arbetade för att återskapa andan i Lima på 1920-talet, med modern komfort och lyx. Du behöver dock inte resa till Lima (även om vi inte kommer att stoppa dig!) För att få lyx i ditt sovrum. Vi letar alla efter den här hotellrumsupplevelsen hemma, och det är inte svårt att skapa. Här är några av våra favorit sätt att sova varje natt känns som en minisemester.

Svartvit

hotell lima lyx gästfrihet design monokrom neutrala interiörer

Gå svartvitt. Hotell håller ofta ett monokromatiskt färgschema för att verkligen knyta ihop allt. På Hotel B i Lima är allt i nyanser av vitt och krämer, men om vitt är för tråkigt för dig, välj din favoritfärg. Men gå inte för vild. Lugnt och avkopplande är det vi letar efter! Bild via Hotel B

Fluffigt vitt sängkläder

Hotell lima lyx alla vita sängkläder gästfrihet design

Extra sittplatser

vit stoppad schäslong

Hang Your Drapes Sky High

jordnära lyxhotell lima sovrum gästfrihet design

Väggmonterad sänglampa

väggmonterad sänglampa i nickel

Håll det enkelt

enkelt lyxhotell lima sovrum gästfrihet design

Bevingad tuftad huvudgavel

grå tuftad stoppad sänggavel