Målat glas

Användningen av målat glas som dekoration går tillbaka till 1100-talet då den gotiska katedralen byggdes. Idag använder praktiskt taget alla hus designen av målat glas.

Här är några bra tips om hur du använder målat glas i de rum du upptar.

I ett kontor

Med detta dekorationselement kan du ge ditt kontor en personlig touch. Målat glaspaneler kan användas som lådefronter eller skåpfronter för att ge skönhet till ditt välinredda kontor. Målat glaspaneler kan också användas på fönster för att ge ett levande och mjukt intryck i rummet.

Med en öppen spis

Du kan få ditt rum att dansa med färgeffekter så att det ser glamoröst och elegant ut. Detta kan uppnås genom målat glas runt din eldstad. Många typer av skorstenskärmar finns tillgängliga. Glaset exploderar eldens ljuseffekt för att utstråla ditt utrymme med flera effekter.

Som en lampa

Detta möbel, förutom ett slags tillbehör, kan användas för att dekorera ditt hem. Du kan skapa en klassisk, europeisk, antik eller lantlig stil i alla områden i ditt hem. Detta skapar en effektiv skiktad belysningseffekt på andra lamptyper. En glasmålningslampa kan skapa ett väl upplyst rum.

Färgerna på glasmålningen på lampan är upplysta av lampans ljuskälla och förskönar därmed ditt utrymme. Det kommer att förbättra och förbättra den estetiska visionen.

dörrar

Glaspanelerna på sidorna av din dörr och ovanför din dörr, tillsammans med det inkommande ljuset, skapar en underbar, stor och gästvänlig atmosfär. Den här kallade utsikten genom målat glas välkomnar besökarna till ditt hem och låter dem se det unika i ditt hem.

Som en väggspegel

Väggfärgade speglar kan kombineras med andra former av dekoration för att förändra och förbättra utseendet på en del av ditt hem. Väggspeglar i målat glas kan användas i sovrummet, vardagsrummet eller matsalen. Detta kommer också att förbättra ekstasen och öka storleken på ett rum.

I ett badrum

Använd denna dekorativa artefakt för att göra ditt badrum mer än bara en plats att bada eller dusch. Med ett målat glasfönster eller badrumsvägg ger du rummet en lugnande effekt. Detta hjälper dig att uppnå ett avslappnat sinnestillstånd för att lindra dagens stress. Det gör detta rum lugnt och lugnt.

Målat glas ger dig fördelen att förbättra utsikten över ditt hem med en unik och oöverträffad dekor. Ditt hus kommer att vara värt att ringa ett hem med en blandning av olika färger med ett målat glas.