Manhattan Loft Design

soho loft renovera vardagsrum

Att balansera estetik och funktionalitet är en designutmaning för tidsåldrar för Manhattan-lägenheter. Så när en ungkarlsfinansiär köpte ett loft på centrala Manhattan, beställde han oss att lösa just denna situation. Vår klient driver sin ekonomiska verksamhet på distans, och därför ville han förvandla sitt mörka, kavernösa utrymme till ett lyxigt loft som skulle kunna fungera som ett multifunktionellt utrymme för sin flickvän och hund.

Innan

soho loft renovera vardagsrum

Efter

soho loft renovera vardagsrum

Förmågan att underhålla var högsta prioritet för våra kunder, så vi var tvungna att skapa en sammanhängande och rymdmedveten layout mellan mediakroken, matsalen och köket. För att lyfta taket med dubbla höjder hämtade vi en ljuskrona från Lindsey Adelman. En skräddarsydd våtbar kan fungera som antingen förvaring, matfest eller bar när du underhåller. Uppdrag kan hjälpa sig själva till cocktails, och det finns två kylar: en för vin, en för öl.

Innan

soho loft renovera sovrum

Efter

soho loft renovera sovrum

Förmågan att umgås och vardagsrum var viktig för våra kunder, och vi köpte en stor sektion som var klädd i ett tyg från Kravet. Pantonstolar från Design in Reach och en områdesmatta från Tom Dixons samarbete med The Rug Company ger vardagsrummet en maskulin och modern kant. Vi refinished eldstaden med järn och cement, för att matcha huvudtrappan, som har järnräcken.

Innan

soho loft renovera kök

Efter

soho loft renovera kök

För att skapa en modern känsla i centrum lägger vi till ett inre fönster i sovrummet, vilket ökar solljuset i sovrummet och vardagsrummet. För att upprätthålla en stämningsfull atmosfär i sovrummet valde vi en texturerad, grå tapet.

Före efter

soho loft renovera badrum

I det industriella känslan av masterbadet ersatte vi det befintliga badkaret med en större dusch i järn och glas, som har handgjorda vita tunnelbana. Mässingsspeglar hänger över den nya dubbla fåfängan, som inkluderar förvaringsutrymme under.

soho loft renovera dusch