Maskulina sovrumsdesigner

Okej, herrar … du vet att ditt sovrum måste dekoreras, och medan du förstår att filtar med vilda djur och / eller kamouflage inte är ett alternativ, bör ingen man tvingas sova i ett rum där "shabby" och "old" är "chic" har tagit över, eller hur? Andas djupt, killar. Du kan ha ett vuxet sovrum utan blommor eller knicknacks, och jag har täckt dig. Här är tre typer av mycket snygga rumskonstruktioner som definitivt håller ett öga på det maskulina.

1. Traditionell

För den här designen väljer du tunga möbler som känns gamla, i fina mörka träslag som valnöt och mahogny. Medan det finns ristningar och detaljer, undvik de krökta elementen i franska, toskanska eller drottning Anne-mönster till förmån för raka linjer. Välj en höghöjdsbädd för att vara hög, men en låg fot, eftersom de flesta män inte gillar känslan av att vara inlåst. För sängkläder, använd tygerna som kallas "herrekläder": houndstooth, rutig, paisley, ull och flanell. Gå till fönstren med en tung trasa som sammet eller chenille. Om det finns sittplatser i rummet, är ett rikt läder med nagelhuvudbeslag perfekt. Färgerna ska vara djupa och dämpade, som oliv, vinröd, brunt, mörkguld eller marinblå – tänk på färgerna som framkallar denna "bibliotekskänsla". Håll belysningen varm och dum genom att använda metall eller djupfärgade lampskärmar som skapar inbjudande ljuskällor. Konstverk ska vara klassiska, kanske också landskap, porträtt eller stilleben. Avslut rummet med ett plysch orientaliskt matta.

2. Rustik

Det rustika utrymmet åtföljs av woody, jordiska element och kan klädas upp som en lyxig skidstuga eller NED som en stuga i skogen. (Koppla av damer … älghuvud ingår inte.) Välj först möbler med många naturliga egenskaper som ek, tall eller hickory. Bitarna ska vara tunga men enkla. En säng med lamellstång skulle vara perfekt, men ett mycket enkelt smidesjärn kan fungera också. Liksom i traditionellt utrymme är läder ett bra val för sittande, men den här gången väljer du ett mjukt, distraherat läder med massor av rynkor och markeringar. För det mesta, håll tygerna i detta rum ordentligt på plats, med strukturer som intresserar dig som bomull, denim, flanell, ull och till och med stickat kläder. Färgschemat återspeglar den jordiska inspiration med färgerna blå, grön, brun, kaki och beige. För fönster väljer du trägardiner i en färg som matchar inredningen. Välj lampor tillverkade av naturliga material som trä eller järn och håll dig fast vid naturscener när du arbetar (men gråt inte som vargar). På golvet kompletterar en Navajo, flätad eller geometrisk persisk matta utseendet perfekt.

3: e tunnelbanan

Tunnelrumsutformningen är ren, modern och elegant. Här vill du ha platta möbler med starka horisontella linjer, absolut noll ornament och en mörk färg som espresso eller svart. Plattformsängar är ett bra val för denna design. Färgschemat ska vara mycket skarpt och grafiskt: svart, grått och vitt. Håll det enkelt för lakan. Helvit är enkel och passar perfekt med stilen – tänk på ett femstjärnigt hotell. Fönsterbehandlingarna bör vara okomplicerade och minimala, till exempel B. designskärmar eller täckskydd. När sittande läder är fortfarande lösningen, men den här gången i en elegant svart eller vit med fina linjer, fyrkantiga armar och raka ben. När det gäller belysning har du här möjligheten att ge lite glans. Använd glansiga material som glas eller porslin eller glansmetaller som nickel eller krom. Ta en promenad på den vilda sidan med djärva abstrakta konstverk och förankra rummet på golvet med en tjock shag eller flokati matta.

Du är inte säker på hur du kan förena allt själv? På OnlineHomeDecorating.com hittar du färdiga rumskonstruktioner som redan innehåller allt du behöver för att få det utseende du vill ha. Peka, klicka, ladda ner och använd guiden för att köpa exakta delar och få dem till liv!