Master Bedroom Decorating Idéer

Guld- och silverbädd

Att dekorera ett sovrum, som de flesta saker i ett förhållande, kräver kompromiss. Men även om du inte får allt du vill, designmässigt, betyder det inte att du måste offra stil.

Planera ditt utrymme noggrant.

När du är ensam skjuter du ena sidan av din säng mot väggen och det spelar ingen roll. Men när du är en del av ett par är det, tja, ganska omtänksamt. Se till att placera sängen så att du enkelt kan komma in från vardera sidan och lämna tillräckligt med utrymme så att ni båda kan ha ett (matchande) nattduksbord.

Gör organisation till en prioritet.

I varje förhållande tenderar en person att vara snygg och städad, och den andra tenderar att vara … mindre. Sätt dig själv för framgång (och undvik passiva aggressiva kommentarer) genom att lägga till massor av organisatoriska tillbehör för var och en av dig, som klädkrokar, betjänade brickor och bänkar med inbyggd förvaring. Ju fler utrymmen du har för att hänga och stash dina saker, desto mindre sannolikt kommer du att argumentera om det.

Välj mysiga textilier.

Ditt sovrum ska vara varmt och intimt, så gå till plysch och inbjudande sängkläder och accenter, som kashmirkast, dekorativa kuddar i fuskpäls och mjuka lakan av hög kvalitet. Lager textilier så att sängen känns som en plats som ni aldrig vill lämna.

Sätt stämningen med belysning.

Hoppa över den hårda takbelysningen till förmån för mjukare (och mer smickrande) alternativ som sängbordslampor och kanske en extra golvlampa. Skaffa trevägslampor eller lampor så att du kan justera ljusstyrkan.