Masterful sovrum

sovrummet baldakin baldakin

Du tillbringar en tredjedel av ditt liv med att sova. Även om du inte är medveten om din omgivning är det viktigt att ha ett lugnande och avkopplande sovrum som återspeglar din personliga stil. Så var lugn och följ vår guide för att få det utseende du vill ha ditt sovrum.

Symmetri

sovrummet symmetri

När du utformar ett sovrum, är det viktigt att försöka skapa en lugn, tröstande och avkopplande miljö. Och ett av de enklaste sätten att göra detta är att skapa symmetri i ditt sovrum. I denna lyxiga lägenhet i fyra säsonger ramade vi in ​​sängen med symmetriska nattduksbord och fyllde rummet med par föremål så att vår klient kan vakna i en balanserad, fridfull miljö.

Canopy sängram

sovrummet baldakin baldakin

Din säng är mittpunkten i ditt sovrum. Så var inte rädd för att välja en ram som gör ett uttalande. Om du har takhöjd, överväga att välja en baldakinsram. I denna takvåning med utsikt över Central Park West, hämtade vi en tvåfärgad bäddram från Desiron för ett djärvt, modernt uttalande.

Konst

sovrummet konst

Varje rum i ditt hem bör ha minst ett konstverk, och ditt sovrum är inget undantag. Gå inte efter något som är livligt eller distraherande, utan välj något som en monokromatisk målning eller ett svartvitt fotografi. I denna SoHo Duplex placerade vi en inramad svartvit bild ovanför sängen för ett elegant utseende som överensstämmer med resten av rummet.

Skimp inte på kuddar

sovrummet bekväm säng

Framför allt bör ditt sovrum vara en bekväm plats att sova. Så oavsett om det är ett bagares dussin kuddar eller ett andra täcke, gå till det. På detta Sag Harbor loft såg vi till att masterbädden hade gott om kuddar. Grå kuddar, små kuddar, stora kuddar, vita kuddar: vad som än krävs, gör bara din säng så bekväm som möjligt.

Lagring

sovrummet förvaring

Lyxiga möbler och plysch sängkläder är inte allt du behöver för ett mästerligt sovrum. Kladd och kläder måste också hanteras. Så se till att du har gott om förvaring för knick-knacks och din garderob. I denna lyxiga lägenhet i Upper East Side installerade vi anpassade, inbyggda skåp som tar platsen för en standardgarderob.

Neutrala färger

sovrummet neutrala färger

Vi älskar ett färgglatt hem. Men sovrummet är en plats för lugn och ro. Använd en kombination av neutrala och tvättade färger för att ge ditt sovrum en lugn och fridfull miljö. Det är det perfekta sättet att börja och avsluta din dag.

Områdesmatta

sovrummet matta

När du hoppar ut ur sängen på morgonen, ge dina fötter något plysch och bekvämt att landa på. För alla våra sovrum har vi en stor matta och ramar in den runt sängen. Det kommer att markera mitten av ditt rum och ge ditt utrymme lite extra komfort också.

Ge dig själv lite utrymme

master sovrum bokhylla väggdelare

Om du bor i en studiolägenhet kanske du undrar hur du kan binda ditt sovrum från resten av ditt hem. Ett av de enklaste sätten är att använda en väggdelare eller till och med ett stort möbel. På detta eleganta, rustika loft med utsikt över Union Square, använde vi en bokhylla för att separera sängen från matsalen för att ytterligare skilja varje område på loftet med öppen planlösning.