Matbordssatser för uteplatser

Att äga ditt hem har många stora fördelar, och en av dem är möjligheten att koppla av på en fantastisk terrass. Med rätt utemöbler kan du till och med skapa ett nytt uteservering som en förlängning av ditt hem. Men det finns så många alternativ för trädgårdsmöbler att de lätt kan bli överväldigande. En lösning du inte kan gå fel med är att välja ett uteplats.

Uteplats Matställen är tillräckligt flexibla för att du ska kunna använda din uteplats för att bäst passa din livsstil. Matsatserna har ett bord och bekväma sittplatser som kan göras efter dina önskemål. Seten finns i olika material och finish. Du kan välja mellan teak- eller rottingmönster, trä, smidesjärn och till och med aluminiummöbler som passar dina personliga preferenser och stilar.

Följ dessa riktlinjer när du köper din uteplats för att hitta rätt möbelstorlek för dina behov:

Bistro-bordssatser: Bistro-bordssatser är perfekta för morgon- eller eftermiddagste eller för att dela en espresso med någon du älskar. Dessa uppsättningar rymmer bekvämt två personer och ger dig möjlighet att äta utomhus på en liten uteplats utomhus. Om du har en balkong eller en liten terrass är dessa små placemats den perfekta lösningen. Om du planerar att använda en bistro-matsats för ett stort däck, bör du lägga till andra trädgårdsmöbler som schäslonger, sektioner eller bänkar för att balansera utrymmet på din uteplats och förhindra att din matsats går vilse i området,

Rundbordssatser: På terrassen, där middagsfester eller vanliga familjespel äger rum på kvällarna, är rundabordsuppsättningarna vanligtvis rätt storlek. Dessa uppsättningar rymmer bekvämt 4-6 personer och finns i storlekar från 36 till 46 tum. Rund middag på gården är vanligtvis perfekt för par som gillar att vara utomhus och familjer som tillbringar tid tillsammans.

Rektangulära uteplatsuppsättningar: Dessa uppsättningar är utmärkta för större familjer eller människor som vill njuta av mycket utomhusunderhållning. Ett rektangulärt bord har plats för upp till 8 personer. Som du kan föreställa dig är dessa placemats enorma och passar bara inte in i mindre uteplatsområden. Undvik dessa platsmattor när din terrass inte är riktigt stor. Om du placerar detta bord på en liten uteplats kommer dina gäster att känna sig obekväma och mer trånga än trevliga.

Oavsett om du väljer ett litet bistrobord, ett gigantiskt rektangulärt bord eller en enkel rund placemat, se till att det har ett paraply. De flesta större platsmatta har plats för ett paraply i mitten av bordet. Om ditt bord inte kan stödja ett paraply ska du placera enheten i ett skuggat område. På detta sätt kan du och dina gäster bekvämt njuta av din terrass även under de soligaste dagarna.

Här är några andra saker att tänka på när du väljer din uteplatsmat:

Möbelkostnader – Generellt sett erbjuder dyrare möbler bättre kvalitet och hållbarhet, men det finns undantag. Korgmöbler av harts är ett bra exempel. Det är både mycket hållbart och mycket prisvärd.

Förvaring – Välj om möjligt möbler som enkelt kan skjutas in för vinterlagring. Annars investera i kvalitetsklädsel för att skydda din placemat från dåligt väder under vintermånaderna.

Underhåll – Beroende på vilket material det är tillverkat måste terrassbordsuppsättningarna underhållas annorlunda. När du väljer dina möbler, se till att du förstår vad som är involverat i vård av din placemat och att du kan ta hand om det ordentligt.

Att köpa utemöbler är en stor investering i det roliga utomhus. Att köpa en uteplatsmatsats som erbjuder flexibiliteten att tjäna som ett matbord för utomhusmat, som ett ställe att koppla av i slutet av en lång dag eller som en samlingsplats för familjkvällar utomhus är ett utmärkt val för din utomhus.