Matstolar i kohud

Möder av skinnläder, som kan ses i heminredningsmagasiner som Good Housekeeping och House & Garden, sätter återigen nya trender i designstrategier och har blivit symbolen för alla.

Matstolar i kuskinn är mer än bara ett bra tillägg. De är praktiska och hållbara samt eleganta. Materialet är i sig tufft, rivnings- och punkteringsbeständigt och tenderar naturligtvis att avvisa fukt. På grund av pälsens flexibilitet kan matstolens stil enkelt justeras, medan färgens och designen på tyget är lämpliga för samordning med andra aspekter av matsalsdesignen. Oavsett om stilen i rummet är västerländsk, traditionell eller gammaldags, är matsalsstolarna i kudde en perfekt match.

Kohud är ett naturligt material som tål hårt slitage samtidigt som det lyxiga utseendet i mjukt läder bibehålls Jämfört med andra läder har det visat sig vara mer motståndskraftigt mot sprickor som kan påverka möblernas skönhet. Det har visat sig åldras mycket bra, ofta upp till 5 gånger längre än traditionella tyger. Sol och värme matchar inte kohudet och därför är läders blekning och styvhet inte ett problem. Som ett resultat används kohud ofta för mer använda möbler som soffor och till och med ofta som matta i områden med hög trafik. Därför behåller matstolar i kudde sin form och skönhet under många år.

Färgen på huden kan variera. Naturligt färgade skinn skulle vara svarta och vita, bruna, brindla eller till och med rödaktiga beroende på korrasen. Skinnen kan emellertid färgas efter smak, oavsett om de är monokroma eller för att matcha andra djurskinn som tigrar eller zebror. De olika färgerna och mönstren som finns tillgängliga ger värme, struktur och kul till varje matplats. De mörkare färgerna med enkel träklädsel kan skapa en maskulin look, men sebramönster och mer sofistikerade tillbehör kan göra stämningen i rummet ljusare och göra det mer feminint.

Om ”cowboy chic” är den stil du vill, ger cowhide det nödvändiga elementet. Genom att blanda stilar kan emellertid en rustik elegans skapas som skulle förbättra varje livsmiljö.

Matstolar i kohud är ett hållbart och mångsidigt komplement till alla inredningar och erbjuder den ultimata stilen och elegansen. Oavsett om det önskade resultatet är maskulina, cowboy-chic, feminina, traditionella eller gammaldags matstolar av kohud kan det perfekta svaret för att fullborda utseendet.