Matt apparater

Matte Kitchen Appliances Trend

Under de senaste åren har inredningsvärlden bevittnat övergången från skarpa, rena, dämpade neutrala och klassiska helvita kök till att inleda stora, djärva, uttalande mönster och heminredning som handlar om mättad färg och uttrycker unik personlighet genom interiör designuppgraderingar från rum till rum. Dessa framträdande, mer djärva designidéer införlivas redan i lyxiga inredningsdesigner och köksdesign av dekoratörer världen över. En av våra favoritnyheter är snygga, matta apparater som ett alternativ till rostfritt stål som vi ser överallt.

Som ni kan föreställa er våra interiördesigners i New York redan ute efter nästa stora inredningsriktning, och vi är alla öron när det gäller idéer för modernt köksdesign och badrum. Medan mattfärgad dekor och matapparater inte är helt nya för inredningsvärlden, fortsätter våra teammedlemmar att rapportera att de får fler och fler förfrågningar om att matapparater integreras i kök i år mer än någonsin tidigare.

Om du inte är säker på att infoga djärva färger i ditt köksrenoveringsprojekt, överväga neutral matt finish och apparater. För att hjälpa dig att bli inspirerad av bästa praxis och smarta dekorationstips för att börja integrera matt inredning och vitvaror delar Décor Aid inredningsarkitekter dessa fem inredningsidéer som hjälper dig att skapa en elegant köksdesign med matt apparater.

Blandar detaljer med matta färger

Inspirerande vitmatta apparater

Älskar du det trendiga matt utseendet, men är du inte säker på om du är redo att uppgradera alla dina köksapparater? Tur för dig, en enkel köksdesignid som våra inredningsarkitekter rekommenderar är att välja att måla dina skåp i en trendig matt yta. Mattgrön är ett utmärkt val när det blandas med trämaterial och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Mattar i gult och orange komplimangerar polerat nickel och rostfritt stål samtidigt som du ger ditt utrymme ett djärvt, uppfriskande nytt utseende. Så du behöver inte vara ovillig att blanda ditt utrymme med mattor, även om du inte använder matvaror, olika ytbehandlingar som är i trend kan enkelt hjälpa till att förbättra din köksdekor.

Bild via Kitchen Stori

Inkorporera matsvarta apparater

All trend i svart matt köksutrustning

Den orealistiska helt vita köksestetiken som gjorde sin väg in i köksinredning över hela landet tenderar nu att se daterad och oinspirerande ut. Om du letar efter sätt att uppdatera ditt helt vita kök är det ett säkert val att gå med vitmatta apparater samtidigt som du sparar från en fullständig översyn. Det kan dock leda till ett svagt kök som fortfarande är svårt att hålla rent. Som ett smartare alternativ föreslår vi att du skapar en elegant köksdesign med en matt apparat som är klar i en mörkare nyans som svart. Matt svart råkar vara ett fantastiskt alternativ eftersom det alltid ser seriöst elegant och skarpt ut och kommer att förbli för alltid i stil. Från ugnar till diskbänkar, fler återförsäljare erbjuder köksmaskiner med denna fantastiska trendiga mattfinish som råkar få dem att se så mycket svalare ut i matt svart.

Bild via mina målningar

Kök Personlighet

Mattsvart köksapparater trend

De som vill fräscha upp sitt kök kanske tänker att matt apparater och matt färdig inredning kommer att ge dem ett tråkigt utrymme. Men när du blandar moderna element med stilar du gillar kan du gå ut med saker fulla av personlighet. Genom att blanda matt yta med material som du älskar när du vill integrera matt i din köksdekoration väljer du att använda matt i djärva färger som svart, djupa purpurfärgade eller ljusröda som kommer att komplettera resten av din köksdekor och lägga till lite visuell intelligens.

Bild via Delta

Matt accenter

Trendiga tillbehör för matt kök

Om du inte vill ha ett helt matt utseende, kan du överväga att lägga till unika accentlampor, dekorbitar och små matta apparater för att ge ditt kök utrymme lite extra definition. Om du har ett mer traditionellt eller rustikt köksdesignschema, är en fantastisk köksdesignid att byta ut din nuvarande kran och ersätta den med en som är färdig i matt eftersom detta ger ditt rustika kök en touch av modern stil tillsammans med andra accenter som mattfärdiga lampor, snygga backplattor och belysningsarmaturer. Att använda matt färdig accentdekor ger dig chansen att prova några olika mattor i olika färger, kontra att täcka allt in med en matt finish. I grund och botten kommer matt accenter och apparater att hjälpa dig att skapa ett unikt kök och hem som är modernt och vågat.

Bild via Navy Exchange

Kök Konsistens

Hur man dekorerar med matt apparater

I allmänhet ger matt färdiga apparater och inredning mycket välbehövlig kontrast. De flesta designers är dock överens om att om du går med matta apparater eller inredning måste du komma ihåg att hålla fast vid ditt köks design. Var strategisk när du stylar ditt kök, detta kommer att säkerställa en strömlinjeformad look runt i rummet, samtidigt som den nya matta apparaterna och inredningen inte kommer att överväldiga resten av ditt kök med sin djärva estetik. Om du tänker gå djärvt, gå i full skala med ett urval av gratis matta apparater, skåp och till och med hyllor för att omfamna denna nya dramatiskt djärva men klassiska estetik.

Bild via

Blybild via mjölkdekoration