Metalliska hemtillbehör

metallisk dekorativ kopp

Förutom vår kärlek till speglar som ett sätt att ge ljus och gnistrar till vilket utrymme som helst, litar vi också på metall för att lägga till precis rätt glam till ett projekt. Våra designers rekommenderar att man använder metallics för att få lite extra ljus in i ett utrymme. Men medan det används sparsamt kan metallics kännas lyxigt, men för mycket glitter kan göra ditt utrymme till ett hem där bara Liberace skulle känna sig bekväm. Här är deras tips för att få det rätt och se nedan för några exempel.

Avbildad: vårt Manhattan luftiga urban reträttprojekt

Hur man använder metall hemma

Använd en lätt hand

Håll dina metalliska detaljer till accentbitarna hemma snarare än de stora möbelbitarna. Så metalliska lampor är fantastiska medan ett stort metalliskt matbord kan kännas lite överdrivet.

Var inte rädd för att prova lite DIY

Med så många fantastiska alternativ för sprayfärg kan du lägga till en touch av bling i nästan alla delar. Håll andra möbler neutrala. Dina andra möbler ska tjäna som bakgrund för dina metalliska accenter och inte konkurrera med dem, så håll de stora bitarna neutrala så att de inte överväldiger utrymmet.

Var inte rädd för att blanda metaller

Om du är nervös för att blanda metaller, håll sedan med liknande toner – håll silver och krom tillsammans, om du gillar svala metaller eller mässing, koppar och guld för ett varmare utseende.

Bestäm din finish

Du kan ändra metallkänslan i rummet beroende på ytstilen. Ljust polerade metaller känns mer glans, medan borstade metaller får ett mer avslappnat rustikt utseende.