Minka kelly

Skådespelerskan Minka Kelly tjänade ett häftigt fan efter för sin roll som Texas cheerleader i kult-favorit (och Netflix streaming) show Fredagskvällsljus. Nu fokuserar Los Angeles infödda och inredningsdesigners på några projekt utanför skärmen, som att leta efter ett nytt hem i ett fantastiskt område. Décor Aid satte sig ner med Minka för att prata om sin inställning till att designa en ny plats och den svåraste lektionen hon lärt sig om att dekorera.

Vad letar du efter i ditt nästa kvarter?

Jag vill kunna gå till ett kafé och en hundpark. Jag har två hundar: en cockapoo som heter Chewy, kort för Chewbacca och Fred, en border terrier. Där jag bor nu måste jag köra överallt. Jag har också lärt mig att arbeta med Trulia hur viktigt det är att vara i ett bra skolområde.

Vilken typ av hem letar du efter?

Jag är en varelse av vana. Jag gillar platser som är äldre med karaktär, historia och charm. Jag experimenterar mer med möbler.

Blir du glad att dekorera en ny plats, eller känns det överväldigande?

Jag älskar inredning. Jag gillar inte att shoppa mycket [for clothes], men jag kunde handla för mitt hem hela dagen.

Har du några råd för att dekorera ett nytt hem?

Ta dig tid att dekorera, vilket är riktigt, riktigt svårt. Skiktning över tid får saker att kännas speciella. Bo i ett utrymme några månader innan du gör stora förändringar. När jag flyttade in i mitt hus ville jag renovera badrummet, men min vän uppmanade mig att leva med det en stund. Jag blev kär i mitt badrum som det är och jag är glad att jag inte ändrade det.

Vad får ett utrymme att känna sig som hemma?

Bra belysning, konst och hundar. Och växter – jag behöver mycket grönt.