Möbelidéer med dubbla arbetsuppgifter

Vid någon tidpunkt i våra liv kommer vi alla att leva eller kommer att ha bott i ett utmanande litet utrymme, men hur utnyttjar du utrymmet på bästa sätt utan att spara på en fantastisk stil? Med några av dessa dubbla möbelidéer som ofta förbises, kommer du också att kunna göra en enorm skillnad omedelbart för att göra ditt dagliga liv bättre och samtidigt hålla det allt utom synhåll.

Flerdelade tillfälliga bord

dubbla möbler idéer tiered konsolbord

Du kan inte göra fel genom att använda det extra utrymmet under för att lagra det du inte behöver regelbundet, från nivåindelade konsoler och soffbord till de som har dold förvaring via lådor eller skåpdörrar. Och om du håller fast vid öppna hyllor kan du också skapa dekorativa vignetter som du annars inte hade haft plats för.

Säng med förvaring under

dubbla möbler idéer lagring säng

Håll ditt sovrum snyggare regelbundet genom att använda det döda utrymmet under din säng till din fördel genom att skapa lådor eller ta med extra förvaringsfunktioner så att allt får en dedikerad plats. På så sätt vet du exakt vad som finns där utan att gissa.

Konvertibla soffor

dubbla möbler idéer konvertibla sittplatser

Även om konvertibla soffor har kommit långt när det gäller komfort och stil, föredrar Décor Aid-inredningsarkitekter mer tidlösa investeringsvärdiga bitar som är lättare att njuta av regelbundet, som ett alternativ som helt lutar eller sträcker sig utan att ta mycket ansträngning.

Häckande bord

dubbla möbler idéer häckande bord

Möbelidéer med dubbla arbetsuppgifter kräver ofta möbler som är lätta att flytta utan att vara påträngande och små häckningsbord är det, och så mycket mer. Låt inte deras petite skala lura dig – de kan hjälpa till att punktera ett litet rum och är utmärkta för att lägga till extra yta vid behov.

Vintage förvaringsbyxor

dubbla möbler idéer lagring bagageutrymme

Under åren har vi sett dussintals kunder lägga till Louis Vuitton ångkuffar i sina mest efterfrågade listor, och medan de gör den ultimata lagringslösningen, bör deras omotiverbara kostnader ha en dubbel gissning varför de ens bor i en liten, utmanande utrymme.

Istället väljer du en mer minimalistisk känsla med ett borstat rostfritt stålalternativ som hjälper till att bekämpa vardagligt slitage bättre medan du får jobbet gjort i lika punktlig stil.

En praktisk barvagn på hjul

dubbla möbler idéer barvagn

En dedikerad och välformad barvagn kommer säkert att ge en känsla av vardagens elegans i alla rum, men ännu bättre när de är på hjul så att du enkelt kan flytta dem när det behövs för att vara värd för middagsfester.

Ottomanlagring

dubbla möbler idéer ottomaner

När man vill lägga till smarta lagringslösningar i ett litet hem som inte kostar en förmögenhet och inte går till spillo när du flyttar in i ett större hem, gör ottomaner en felsäker väg. Och om du inte överbelastar sina fack med för många bitar kan de också enkelt flyttas för att skapa konversationsområden när du underhåller.

En stegehylla

dubbla möbler idéer stege hyllor

Förutom att vara ett bra utrymme för att lagra dina favoritböcker (när de inte finns i ditt badrum, som ovan), ger en lagringsstege också ett elegant och praktiskt sätt att visa uppskattade samlarobjekt, växter och till och med sängkläder utan att ta för mycket golvyta. Dessutom kan den enkelt fällas upp när du behöver extra utrymme.

Små rymdarkitekturidéer

Arkitektoniskt sett kan dessa tillägg vara mer av en överseende, men de är definitivt värt den lilla investeringen.

Hyllor över huvudet

dubbla möbelidéer för badrum

Ett av de mest glömda döda utrymmena i alla hem när det gäller att överväga att installera praktiska flytande hyllor är där folk ofta minst förväntar sig det – precis ovanför dem. Istället för att låta det värdefulla utrymmet ovanför en dörr gå till spillo, använd det till din fördel med några praktiska hyllenheter som lagrar det du inte alltid behöver till hands som extra sängkläder och sängkläder.

Platsbesparande fickdörrar

dubbla möbler idéer fickdörrar

Det är nästan häpnadsväckande att tänka på hur mycket bättre vardagen skulle vara om tiotalet av New York City-lägenheter på marknaden var försedda med förnuftiga fickdörrar. Det är värt investeringen att ha fickdörrar installerade hjälper till att spara värdefullt golvutrymme och samtidigt förhindra trafikflödesproblem.

Tillmötesgående inbyggda ins

Double-Duty möbler Idéer inbyggda möbler

Även om vi inte föreslår att du spenderar en liten förmögenhet på att ha anpassade inbyggda installationer, är anpassade möbler som har rymdbesparande lagring som du kan flytta med dig desto mer rimligt. Och för när du flyttar in i ett större utrymme borde du inte ha några problem att passera dina anpassade enheter så länge de är utformade på ett tidlöst sätt.

Omvandlingsbara tillbehör

dubbla möbler idéer omvandlingsbara detaljer

Dubbelbelägna möbelidéer som lyfter fram lysande design kan inte slås, och den här anpassade väggenheten med en dold frukostkrok med dolda avföring måste vara en av de mest snygga och inspirerande som vi har sett för sent. Den vänder och viks helt enkelt så att den frigör golvyta när den inte används.

Bilder via Pinterest