Möbler för små utrymmen

litet rymdkonsolbord

Att designa för små utrymmen betyder inte att du offrar din personliga stil. Det betyder bara att du måste vara uppmärksam på proportioner. Våra seniordesigners rekommenderar dessa möbler för att utforma ett litet utrymme.

Drum Pouf

liten rymdtrumma puff

När du väljer möbler för ett litet utrymme, källa böjda bitar som inte kommer att störa flödet i ditt rum. Drum Pouf från Design Within Reach fungerar både som en ottoman och ett soffbord och är det perfekta möbelstycket för små utrymmen. Vi placerade två i läsrummet i detta Westchester-familjehem.

Kampanjdisk

liten rymdkampanjdisk

När du väljer möbler för ett litet utrymme, välj bitar som lätt kan kollapsa eller fällas bort. Och om du vill lägga till ett litet kontor i ditt hem, överväga en kampanjdisk. Denna kampanjdisk från Theodore Alexander kan fungera som en fåfänga, vilket gör det perfekt för detta rum som fungerar som ett hemmakontor.

Ljusarmaturer och lampor

små utrymme svängarms lampetter

Riklig belysning är en nödvändighet för ditt hem. Men golvlampor och sidolampor tar värdefullt utrymme. När du utformar ett litet utrymme, överväga att installera lampor istället för fristående lampor. Kolla in hur vi använde två lampor från Crate and Barrel för att frigöra lite utrymme i denna strandiga Upper East Side-semester.

Lucite Console

liten rymd lucite konsol

Material är av yttersta vikt vid val av möbler för små utrymmen. För små utrymmen älskar vi lucitens utseende. Som ett genomskinligt material är det inte så fysiskt imponerande som något mer ogenomskinligt, och det har ett helt modernt utseende. Kolla in lucitkonsolen från Interlude home som vi placerade i detta formella rum i Upper West Side.

Konvex spegel

liten rymdkonvex spegel

Om du letar efter sätt att få dina små utrymmen att se mer expansiva ut, överväga att placera en spegel istället för väggkonst. Kolla in den konvexa spegeln från Restoration Hardware som vi placerade i foajén i den här ljusa lägenheten.

Barstolar med låg rygg

litet utrymme med låg ryggstolar

När du köper möbler för små utrymmen, välj bitar med låg profil som inte kommer att störa siktlinjerna. Kolla in barstolarna med låg rygg från Y Living som vi placerade i detta Westchester-familjehem.

Armfria stolar

små rymdarmfria stolar

En stor bekväm fåtölj är perfekt för att sparka tillbaka i slutet av dagen. Men för mindre utrymmen, som en frukostkrog, överväga smala, armlösa stolar. I frukostkroken i den här ljusa lägenheten valde vi två armlösa matsalsstolar från artikeln för att hålla utrymmet lätt och luftigt.

Foajébord

litet rymdkonsolbord

Och om du letar efter andra sätt att integrera ett hemmakontor, överväga foajén. I detta Hoboken-familjehem placerade vi ett Bertram-konsolbord från All Modern i foajén. Med två rygglösa avföring förvandlas utrymmet snabbt från ett snyggt entrébord till ett funktionellt hemmakontor.