Möbler Trender

eleganta möbeltrender 2019

Om du letar efter en enkel hemmaovering eller en enkel rumsuppdatering tittar vi på de bästa möbeltrenderna för 2019 så att du kan uppdatera alla utrymmen i stil. Du kommer att känna dig som en komplett trendsättare genom att implementera dessa möbeltrender som hämtats från våra dekoratörer till att du är din renovering. Lägg märke till dessa möbeltrender från 2019 så att du kan förverkliga ditt hem i uppdaterad stil som är på trend för det kommande året och framåt. Dessutom går vi igenom trötta trender. Det är dags att släppa taget för gott.

Saker att tänka på när det gäller möbeltrender är att de inte är så kortvariga och flyktiga som modetrender är, så när du tar in trendig inredning, se till att det är värt din tid och investering så att du kan få bästa möjliga användning på lång sikt.

Juveltoner

möbler trender 2019 färger

Frodiga juveltoner väcker elegans och överflöd; om du vill lägga till en kunglig känsla i ditt rum, är juveltoner ett nödvändigt sätt att gå. När möbeltrender går är klassiska juveltoner ganska säkra eftersom de kan utformas upp eller ner och ha en känsla av livslängd om dem.

För att göra möbeltrenden din egen, leta efter briljant inredda möbler och tillbehör även i de minsta doserna, eftersom juveltoner passar ihop med nästan vilken designstil som helst och när de blandas övergångsmässigt kan de skapa ett elegant lager, avslappnat utseende.

Sammetsklädsel

bästa möbeltrenderna 2019

Det går inte att förneka att sammet har gjort en enorm comeback och med goda skäl tack vare sin silkeslen och överdådiga känsla. Det är ett plysch tyg och det är verkligen dramatiskt – sammetsklädsel kommer att göra en förhöjd inverkan i alla rum samtidigt som den känns ännu mer vuxen. För att ta trenden uppåt, kombinera juveltoner och sammet för att skapa den perfekta dekadenta sittplatsen för 2019.

Nyckeln här är att leta efter möbler som kan skryta med moderna silhuetter för att hålla utseendet friskt och inte för vintage eller retroinspirerat. Tänk på snygga sammetsoffor och smala gardiner.

Matt finish

matt möbler trender 2019

När du tänker på matt möbler kanske du omedelbart tänker på vitt eller svart – men de senaste möbeltrenderna 2019 är buck som känner för det oväntade. Grönblå, skogsgrön och djupgrå är uppfriskande och tar på sig matta möbler just nu tack vare deras fräscha känsla. Söm standardvitt och svart och få en inverkan med en djärv, dock dämpad färg.

Trevligt att ta på, matt yta kan vara mer utmanande att underhålla och hålla ren så se till att du lämnar matt yta och tillverkning av områden med hög trafik för att säkerställa en lång livslängd.

Högglansiga ytor

lyxiga möbeltrender 2019

Högblanka ytor fick lite avbrott 2018, men de är tillbaka i full kraft för möbeltrender för 2019. Den reflekterande karaktären hos en högblank yta lyser upp och lyser upp ett rum genom att studsa runt ljuset. Högblank yta ger din inredning en ultramodern känsla; oavsett om det är i ditt kök, sovrum eller badrum.

Högblank yta passar också bra med matt yta för den ultimata blandningen. Med det sagt kan du också ta in högglansartiklar billigare via metalliska bildramar och kristall accenter.

Terrazzo-tryck

terrazzo möbler trender 2019

Terrazzo-tryck ger roliga och färgglada möbeldesigner; med sina geometriska element och lekfulla karaktär. De starka mönstren och de djärva färgerna gör dem också perfekta för utemöbler, så om du överväger en modernisering av trädgården kan palazzo-utskrifter göra underverk för att lysa upp utrymmet.

Det finns något med terrazzosten och tryck som väcker en tidlös, bekymmersfri anda så ha kul med det eftersom det här är en möbeltrend som är lekfull för lekens skull.

Lucite Tables

moderna lucitbord möbler trender 2019

Vi älskar atmosfären som lucitbord ger modern inredning, eller nästan vilken designstil som helst, från traditionell till övergångsstil. De är snygga och intressanta och hjälper till att skapa en känsla av mer utrymme i alla rum. De ger fantastiska soffbord, slutbord och nattduksbord och du kommer att vara på topp med hemmamöbler med lysande lucitdesign.

När det gäller dekorering av litet utrymme fungerar lucitbord också för att få ett rum att se större ut eftersom de tar mindre visuellt golvyta och de arbetar för att markera vad du placerar på dem.

Abstrakt organisk metall

snygga möbeltrender 2019

Om du inte har hört talas om Hervé Van der Straeten, är det dags att slå upp konstnären, juveleraren och designen visionär. Vi kan inte komma över hur otroligt och inspirerande hans abstrakta möbelskapningar är.

Han arbetar främst i brons och integrerar andra organiska metaller i sin möbeldesign för att skapa riktigt unika bitar. Hans mönster är toppen av moderna möbler; rena linjer och naturliga influenser gör hans arbete sensationellt.

Art déco

art deco möbler trender 2019

Art deco-möbeltrender verkar komma för att stanna – eftersom de fortsätter att komma tillbaka år efter år. Högblank metallics i kombination med stänk av juveltoner ser alltid fantastiska ut, speciellt när de kombineras med de vackra geometriska mönster vi känner och älskar från art deco-perioden.

Introducera livlig art deco-glamour i ditt hem med glas, krom, eleganta speglar och djärva symmetriska utskrifter som är stora i skala.

Naturliga material

organiska möbler trender 2019

Naturmaterial regerar i möbeltrender 2019. Från sten till trä till naturliga textilier gör naturmaterial ett genombrott i den ständigt föränderliga världen av heminredning. Föreställ dig naturstenplanterare på dramatiska växter med mörkt trä och klädsel i ekologisk bomull och ull.

Genom att gå naturligt kommer du också att arbeta med att införa färre gifter i ditt hem eftersom billigare möbelkonstruktion, material och ytbehandlingar medför en massa giftiga kemikalier i ditt hem.

Hållbar inredning

nautiska möbeltrender 2019

Möbeltrender under 2019 blir mer miljömedvetna och fokuserar på materialåtervinning och ökad hållbarhet. Du kommer att se massor av möbler gjorda av återvunnet trä och mycket mer fokus på att använda återvunna element och material hämtade från ansvarsfullt hanterade källor.

Se upp för några kreativa mönster gjorda av ännu mer kreativa artiklar.

Blommig och Chintz

moderna trender för möbler från Chintz 2019

Gammaldags blommor och chintzmönster andas ett friskt luft för många av de bästa möbeltrenderna under 2019. Harkar tillbaka till de traditionella blommönstren tar över och visas starkt på klädsel och mjuka möbler som aldrig tidigare.

Några av de bästa designen har en ny twist på dem, men personligen kan vi inte få nog av klassisk chintz efter år med abstrakt grafik.

Memphis Era Design

memphis möbler trender 2019

Memphis designrörelse handlade om färg, och dess djärva användning av primärfärger kastar oss tillbaka till 80-talets livfullhet med återkomsten 2019. Med djärva mönster och kolliderande färger talar Memphis-inspirerade möbler för sig själv och tar inga fångar .

Det är kraftfullt och ikoniskt och vi älskar möbeltrender rörelsen är inspirerande just nu.

Handgjord

handgjorda möbeltrender 2019

Handgjorda möbler kommer alltid att vara på trend – det finns inget som att ha en möbel i ditt rum som skriker hantverk och skräddarsydd design. Möbeltrender från 2019 ser oss återigen uppskatta de mer skräddarsydda, handgjorda bitarna som vi inte har sett på ett tag.

Håll hantverket vid liv och gör din bit för att stödja hantverkskunskaper genom att köpa handgjorda.

Himmelssängar med fyra affischer

möbeltrender 2019 himmelsäng

Fyrsängar är tillbaka i stil tack vare de moderna tillverkarna av snurrmöbler som har skapat för det kommande året. Trender med fyra affischmöbler har rena linjer, mörkare färger och subtil påverkan till skillnad från tidigare, där himmelsängar var tunga och tog mycket visuellt utrymme.

Med eller utan kapell är en himmelssäng affischbarnet av lyx för ditt sovrum.

Anpassade möbler

anpassade möbeltrender 2019

Fortsatt med de handgjorda möbeltrenderna verkar anpassade möbler desto mer livskraftiga just nu. Det fantastiska med skräddarsydda möbler är att de skräddarsys för dig, de är unika och passar perfekt i ditt utrymme.

Ja, vi vet att det är lite mer av en investering än andra möbelinköp, men det stora uttalandet de gör är verkligen värt det.

Optiska tryck

grafiska möbler trender 2019

Optiska tryck lägger till ett element av illusion i dina möbler. Abstrakta, sömlösa mönster skapar roliga och intressanta konstruktioner som du kan använda för att påverka ditt hem.

Några djärva färger ger ett oförglömligt intryck, i linje med teman för ljus färg och geometri som vi ser för framtida möbeltrender.

Ren och minimal

minimala möbeltrender 2019

Mitt i allt detta mönster och djärva färger är det uppfriskande att se minimala mönster med rena linjer som dyker upp här och där. Kontrasterar direkt med de starka färgerna och formen som är starkt möblerade i möbeltrender, och minimalistiska mönster tar kanten.

Barvagnar

möbeltrender 2019

I enlighet med Art Deco-designen som vi har sett gör barvagnar också en seriöst snygg comeback. Starka linjer och högblank metalliska material gör att en barvagn blir mittpunkten i ett rum.

Stil din barvagn med en mängd olika karaffar, flaskor och glas i olika skalor och höjder för en fullständigt realiserad effekt.

Inbyggda banketter

modern-sittplats-kök-renovering-trender-2019

Inbyggda banketter är lyxiga och gör din matplats design lite annorlunda. Varför inte använda några av de färger och utskrifter som vi har sett under möbeltrenderna för 2019 för att skapa en imponerande sittgrupp runt ditt bord.

Dessutom kan du använda området under din inbyggda för lagring samtidigt som du tillför mervärde till ditt hems återförsäljningspotential.

Blandade metaller

moderna möbeltrender 2019

Tidigare möbler trender kan ha lämnat dig rädd för att blanda metaller – men att blanda metaller är ”in” och vi tycker att det ser fantastiskt ut. Att sätta ihop silver, guld och rosaguld i ett rum skapar ett elegant och glamoröst utseende. Föreställ dig rosatillbehör, guldarmaturer och silverstolben i mixen.

Här är trötta möbeltrender och inredningsidéer att undvika:

Mason Jars – Visst, det finns glädje i återvinning och återanvändning av föremål i ditt hem, men nämnda tillvägagångssätt bör lämnas utanför din inredningsrepertoar eftersom de kan komma att bli omogna, lågbudget och alltför vanliga och unga. Lämna istället murarburkar för lagringsutrymmen och för sysslor eftersom de kan användas bättre på olika sätt.

Farmhouse Style – Nog med de svängande låddörrarna och mekanismerna i ett annars helt modernt hem. Enkelt uttryckt, såvida du inte bor i en renoverad ladugård, finns det ingen anledning att ta utseendet in i ditt hem.

Upcycled Décor – Precis som murade burkar, upcycled inredning och inredning ser oinspirerande ut och bör lämnas för din lokala pub eller hamburgare att använda. Tro oss inte? När var du senast fascinerad av den lyxiga känslan och den vackra utformningen av något upcyklat? Yup – vi trodde inte det.

Crafty Reclaimed Wood – Vi har sagt det tidigare och vi säger det igen; du kan faktiskt ha för många snygga föremål i ditt hem. Lämna lämpliga fynd för diehard Etsy-estetik och få in seriös, vuxen inredning.

Inspirerande tecken – Vi vet alla hur vi ska leva, skratta, älska och andas, så behöver du verkligen en massiv påminnelse på din vägg eller på en kudde? Svaret är ett enkelt och omedelbart nej. Spara dina väggar för verklig konst och lämna de motiverande skyltarna för livscoacher.

Väggdekaler – Lämna igen ditt väggutrymme fritt för verklig konst, eftersom ingenting ser billigare ut och mer gimmicky än en överdimensionerad väggdekal som täcker värdefull fastighet.

Fauxfärgstekniker – Detsamma gäller fauxfärgytor eftersom de ser ofullständiga, billiga och seriöst klibbiga ut.

Bilder via Pinterest