Möbler Trender

2019 inredningstrender

Eftersom även en nybörjare inom inredning vet att möbler är vad som krävs för att få ett rum att leva upp, utforskar vi nya möbeltrender som våra dekoratörer noterade vid de bästa designutställningarna under den senaste säsongen. Från en återgång till maximalism till en massa minnesvärda tapetområden, här är vad du ska notera för ditt hem för att få utseendet rätt.

Heritage Brands

varumärken för arvsmöbler

Kalla det ett avslag på trender för stora möbler i detaljhandeln eftersom många av branschens ledande möbelproducenter tog med sig ännu mer spännande, anmärkningsvärda bitar än någonsin tidigare.

Och det är vettigt eftersom många av våra kunder börjar fråga mer och mer om stamtavlan för de varumärken vi tar med i sina utrymmen, eftersom lysande, välgjorda möbler är en investering som du kommer att njuta av under hela livet medan du behåller sitt värde.

Varma lager

antika inredningstips

En av de mest överraskande möbeltrenderna som våra designers konstaterade var ett lager i lager i stället för att hålla dem glesa.

Vilket är ett utmärkt sätt att blanda olika designstilar och epoker istället för att hålla sig i en begränsande, enhetlig riktning.

Återgår till traditionellt

traditionella dekorationsidéer

Genom att förfina och göra dem mer tillgängliga var traditionella bitar som framkallade det välbekanta, om än med viktiga uppdateringar, en av de mest livliga möbeltrenderna att notera.

Ta med den gamla världen in i ditt hem via antika marknader och online-återförsäljare som 1st Dibs för att skapa ett dekadent skiktat rum som känns desto mer inbjudande och varmt.

Maximalism

maximalism inredning

Genom att göra det mer tillgängligt definierade maximala bitar och rum en av årets största möbeltrender. Och med varm minimalism och starkt skiktade rum under de senaste åren, är det ingen överraskning.

Men om du är orolig för att få full kraft, överväga att lägga till minst en bit som är djärv och full av karaktär för att få till och med de mest sparsamma rummen.

Tapet

modern tapet

Från modedesignern Chris Benz livliga utbud av väggbeklädnader för Wallshoppe till en massa maximala beläggningar som visas på varje designutställning, varför inte överväga att lägga åtminstone en accentvägg accentuerad med ett snyggt mönster för extra lek?

På så sätt behöver du inte investera för mycket eller leva med rädslan för att bli trött på ditt val snabbt.

Art déco

art deco inredning

Förvänta dig att se hur art deco-silhuetter påverkar sig mer och mer, eftersom böjda, symmetriskt mönstrade och förgyllda utsmyckade bitar var tunga hitrar vid varje designutställning.

Och som vi har sagt tidigare, när slutet av den spartanska minimalismen närmar sig, var mer nya och designade bitar helt klart en agenda när designers övervägde möbeltrender.

Bilder via Pinterest