Modern kökskåpdesign

Köksskåpsdörrar kan ge ditt kök skönhet. Utseendet på dina köksskåp beror på kvaliteten på dina skåp. Du kan helt ändra utseendet på ditt kök där genom att helt enkelt byta dörrarna till dina köksskåp. Bra design av köksskåp är också viktigt om du vill utnyttja ditt tillgängliga lagringsutrymme maximalt. Detta borde också vara målet när du utformar kök.

Träslag för kökskåp

Köksskåp kan tillverkas av dussintals skogar, inklusive ek, lönn, tall, körsbär, hickory, poppel, eld och björk. Hickory och ek är de svåraste och tyngsta. Körsbär, björk och lönn anses vara lämpliga för möbler. Billigare och mer omfattande skogar som eld och poppel är bäst för glaserade ytor som används för att göra en & # 39; antik & # 39; utseende. Pine är ett mjukt trä som är mer benäget för dings och repor.

Det finns tre typer av skåpdörrformer: platta, infälld platta och upphöjd platta.

Det finns många skåpdesignstilar att välja mellan. Fyra av de vanligaste skåpdesignerna är: Traditionell, Country, Shaker och Modern.

Küchenschrankbau

Köksskåp tillverkas vanligtvis av en kombination av dessa träslag samt spånskivor eller plywood.

Vissa skåpdörrar är gjorda av massivt trä, vilket vanligtvis är dyrare. Även om köksdörrar av massivt trä och plywood anses tjockare och tjockare, tros det att spånskivor är mindre benägna att expandera.

När du väljer köksskåp bör du först definiera din stil. Ser din kökdesign mer ut som en traditionell look med upphöjda dörrar och mycket konstgjord formning? Eller blir det snarare en rustik look med knutiga tallar och enklare detaljer?

Det finns tre huvudtyper av köksskåp. Dessa inkluderar lagerkök, skafferi och skräddarsydda köksskåp.

Skräddarsydda skåpdörrar är dyrare än DIY, men fördelen är att du får exakt vad du vill ha på en mycket hög hantverksnivå. Du kan skräddarsy skåpen till exakt specifikationer och behov i ditt kök.

Det finns också olika typer av skåpdörrar som kan hänvisa till en eller två av de övergripande designstilarna. Dörrar till ett anpassat köksskåp kan vara platta eller ramlösa, upphöjda, böjda, enkla eller snidade.