Moderna bäddsoffor

Om du tänker på en bäddsoffa, är den bild du tänker troligen en nedslagen, obekväm, billig möbel. det skulle ha varit fallet för 30 år sedan. Dagens bäddsoffor erbjuder modern komfort på högsta nivå. Du sparar inte bara utrymme och pengar, utan är också tillräckligt bekväma att sova!

Om du utformar din lägenhet och har begränsat utrymme är bäddsoffor det ultimata exemplet på funktion och stil. Under dagen kan du använda soffan för att koppla av med vänner. Din soffa ser bra ut och det är ett bra ställe att sitta framför din TV. Det finns inga stötar eller luckor du kan falla i när du sover, eller fjädrar som, liksom bäddsoffor tidigare, bar i ryggen. Dagens soffa viker perfekt platt och känns som en vanlig säng.

En annan stor fördel är att bäddsoffor ursprungligen är relativt billiga. Tänk på kostnaden för endast en bäddsoffa, inte en separat säng, madrass och soffa som kostar dig mycket mer. Vissa separata madrasser för din säng kan kosta mer än en bäddsoffa. Bäddsoffor finns i otaliga färger, mönster och material som passar din smak och dekor. De flesta människor kan inte ens säga att soffan öppnar sig för att få en säng!

Om du har utrymmet du behöver för din närmaste familj, kanske du tror att en bäddsoffa inte är användbar för dig. Ofta besöker vi vänner och familj som behöver sova nu, men har en liten, obekväm soffa (eller till och med golv) när de kommer. Bäddsoffan kan användas på ditt hemmakontor, i ditt bibliotek eller i ditt lekrum och öppnas sedan för besökare. Du har fortfarande det extra utrymme du vill ha med den extra fördelen att du har en säng till mormor och morfar så att de kan övernatta under sitt besök. Gäster kommer inte att bry sig om att deras "säng" finns på ditt kontor. Du ser fram emot en bekväm sovplats. Bäddsoffor finns i många storlekar och passar exakt till ditt rum.

Bäddsoffor är den ultimata moderna möblerna för dagens livsstil. De är vackra, funktionella, tids- och utrymmesbesparande, bekväma och billiga.