Moderna bokhylla headboards

Det finns många kreativa idéer som hjälper dig att bättre organisera och förbättra skönheten i ditt hem. En av dessa idéer är användningen av sänggavlar för bokhyllor. Enkelt uttryckt ger det dig extra utrymme där du kan placera dina favoritböcker, lampor, klocka och mer.

Det speciella med en bokhylla är att du har alla viktiga saker inom räckhåll, så att du inte behöver gå ur sängen för att hitta fjärrkontrollen eller dina glasögon. Här är några tillgängliga på internet (us-mattress.com, taret.com).

Hillsdale Universal Platform Bed:

Denna säng är utrustad med en huvudgavel i bokhyllan och en förvaring under sängen, vilket är perfekt för alla moderna heminredningar. Den finns i två storlekar – dubbelsäng med huvudgavelhöjd 45,25 cm, 39 cm bredd och 15 cm djup och full storlek säng med huvudgavelhöjd 45,25 cm, 54 cm bredd och 15 cm djup. Enheten är mycket enkel att montera och har en tillverkares garanti på 1 år.

Headboard i Sandune Bookcase – Maple Finish (Twin):

Detta huvudgavel i bokhylla är tillverkat av träkompositmaterial och är elegant inredda med en lätt lönnfinish. Den har 3 cubbies där du kan lagra eller lagra dina böcker, väckarklockor och mer. Detta huvudgavel är fäst på metallbädgramen med skruvar. Enheten mäter 40 tum i höjd med 11 tum i bredd och 40 tum i längd.

Bokhylla säng:

Denna unika möbel har en huvudgavel med skjutdörrar där du kan lagra och få tillgång till dina viktigaste föremål. Det är tillverkat av massivt trä som ger varje modern inredning värme och skönhet. Denna Amish-bokhylla finns i King, Full, Queen eller Twin storlekar. Tillgängliga träslag är massiv ek, lönn, kvartsåg, vit ek och körsbär. Enheten har klyvda skenor. Priserna för sängenheten varierar beroende på dimensioner på design, huvud och fotbräda.

Solid Maple Bookcase Headboard, Ethan Allen, King-Size:

Detta huvudstorlek i king size är gjord av solid lönn. Med sina två rörliga bokhyllor ger det din heminredning ett kolonialt utseende. Men du kan anta en modern look om du tar ut dessa rörliga bitar.

Creative Interiors Mountain Pine Bookcase Headboard:

Denna skiffer tallbokhylla är en bild av stabilitet och stil med en elegant och harmonisk linje som liknar amerikanska gränsmöbler. Den har dekorativ form, tallfinish och öppen förvaring och display. Huvudgavlan mäter 40 tum i bredden och 50 tum i höjden. De övergripande måtten är 50 cm höga och 40 cm breda och 10 cm djupa.

Prepac snedback Espresso Tall Queen / Double Bookcase Headboard:

Detta huvudgavel är det perfekta, eleganta och funktionella sättet att hålla sig organiserad på. Den sneda designen är idealisk för mindre utrymmen och passar nästan all heminredning. Den har 8 mappar i olika storlekar. Det är tillverkat av sammansatt trä med detaljerad topp, profilerade MDF-kanter och överläggslaminat. Den här enheten är lätt att montera eftersom den innehåller detaljerade instruktioner. De övergripande dimensionerna är 65,75 cm breda och 55,75 cm höga och 10,25 cm djupa.

Onlinehandlare är det bästa valet om du letar efter en headboard till din bokhylla som uppfyller dina lagringsbehov. Många av dem erbjuder gratis frakt och rabatterade priser.