Moderna ljuskronor

Lindekrona

Oavsett vilket utseende du tänker på kommer en ljuskrona att vara ett välkommet tillskott. Långt inredningen av traditionella matsalar finns det nu en uppsjö av samtida designers som skapar ljuskronor för varje stil och varje rum i huset. En väl vald ljuskrona kan till och med dra ihop konkurrerande stilar. Oavsett om du försöker balansera rustik och modern, eller fransk country och samtida, är en ljuskrona ett bra sätt att göra ett sammanhängande uttalande. Följ vår guide för att hjälpa dig välja ditt hems nästa uttalande.

Constance Guissets vertigo lampa

constance guisset vertigo lampa

Vertigo lampan är det perfekta tillskottet till alla hem som letar efter en modern, men ändå livlig ljuskrona. Armaturen liknar en mobil, och på grund av dess lätthet kommer små drag att få armaturen att fungera som en också.

Bild via Petite Friture.

Jonathan Adler Sputnik ljuskrona

Jonathan Adler Sputnik New Jersey hemmakontor

Denna lampa från Jonathan Adler är precis vad du kan förvänta dig av designern: ljus, färgstark, rolig och helt modern. Vi placerade den i en ny design på hemmakontoret i New Jersey för att komplimangera vår kunds samtida, preppy och djärva känsla.

Lindenkronan

charles de lisle den framtida perfekta linden

Utformad av Charles de Lisle för The Future Perfect, är mässingsarmaturen verkligen inte din traditionella ljuskrona. Djärv, geometrisk och utsökt är denna ljuskrona ett välkommet tillskott till alla mycket moderna hem.

Bild via The Future Perfect.

Lindsay Adelmans 9 Globe Branching Bubble

lindsay adelman globe förgrening bubbla soho duplex renovering

För något mer dämpat, men ändå helt modernt, kolla in Lindsay Adelman-ljuskronan som vi installerade i denna SoHo Duplex-renovering. Den vinliknande strukturen med glödlampor framkallar en trädgren medan den fortfarande passar i en modern stadsmiljö.

Odyssey 4

odyssey 4 skolhus elförsörjning

För en armatur med en rustik-modern atmosfär, kolla in Odyssey 4 ljuskrona från Schoolhouse Electric & Supply Co. Mässingsfinishen är mycket sofistikerad, medan de exponerade glödlamporna är en ode till mer traditionella armaturer.

Bild via Schoolhouse Electric & Supply Co..

Bakalowits & Sohne

bakalowits & sohne

Om du vill lägga till en andra ljuskrona i ditt hem, överväga att lägga till en i vardagsrummet. Denna glittrande, art-deco-inspirerade ljuskrona var det perfekta tillskottet till vår Manhattan-design i brownstone, just för att den talade till mer traditionella och moderna element i vardagsrummet.

Molnet från Apparatus Studio

studio för molnapparater

En av våra personliga favoriter, den här lekfulla, moderna fixturen är allt annat än steril. Och de frostat glasöglorna ger bra stämningsbelysning.

Bild via Apparatstudio.

Gino Sarfattis modell 2097 för Flos

gino sarfatti modell 2097 för flos

För en mer traditionell inredning, kolla in de två ljuskronorna vi installerade i denna Greenwich-hemrenovering. En mängd mindre glödlampor ger en jämn fördelning av ljus genom rummet, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär i detta moderna hem.

The Vine av Jeff Zimmerman

vinstockar Jeff Zimmerman

Denna skulpturella ljuskrona designad av Jeff Zimmerman är ett underbart sätt att balansera det moderna och det naturliga. De handblåsta glödlamporna och mässingsstrukturerna är mycket moderna, medan vävstrukturen lever upp till den här bitens namn.