Mörka väggmålningsidéer

svart sovrum design

Att växa upp utanför NYC, där upp är upp och vänster är kvar, väggarna är vanligtvis vita. Inuti staden går dock allt och allt. Inredningsgemenskapen har sett många djupa nyanser i sommar och vi tycker att de är perfekta för hösten. Måla är en av de mest omformande, prisvärda inredningsrörelserna du kan göra i ditt utrymme. På Decor Aid omfamnar vi mörka väggar för hösten (som du kommer att se i vårt nya kontor avslöja – håll ögonen öppna) så att vi kan vila, arbeta i fred. En svart vägg tolkar inte en tråkig känsla som man kan tro, utan en mysig, grottliknande aura. Utforska bilderna vi har samlat och som alltid berätta för oss om vi har förbisett några interiörpärlor.

Dark Walls Swedish Design

vita slipcovered fåtölj svarta väggar

Från Stockholm utformar Pella Hedeby en uber bekväm lägenhet i Quay 4 med designpartner och kollega hitta-hem-bloggaren Marie Ramse. Se hela utrymmet på Stil Inspiration.

Grå och marinblå sovrum

alla svarta sängkläder och väggar sovrum design

Djupa gråtoner och flottor definierar denna ungkarls sovreservat. Bild via Romain Ricard.

Svarta badrumsväggar

svartmålat badkar design

Vi älskar den intima känslan av detta badrum, där mörk färg på den övre halvan av väggen kompenserar den ljusa vita plattan. Att välja ett mörkt badkar för att matcha – ett expertdrag. Se mer av Amandas skifferbadrum om lägenhetsterapi.

Svarta väggar i vardagsrummet

svarta väggar grön soffa vardagsrum

Vardagsrummet för livsstils- och modefotograf överträffar den nivå av sofistikering som vi hoppats på – den här bilden återges (original IG-inlägg här) eftersom det är så imponerande. Bild via Graham Atkins Hughes.

Duschdörrar i svart trimmat glas

svart trimmade duschdörrar tunnelbana kakel

En svart vägg i badrummet i kombination med svart trimmade glasdörrar skapar en härlig kontrast mot tunnelbanan i duschen. Badrummet är en del av Jenny Wolfs projekt som presenteras i Traditional Home. Se allt här.

Mörka väggar i sovrummet

svarta väggar svarta och vita sängkläder

En oldie men absolut en godis, det här sovrummet från West Elms katalog har fortfarande att vi vill ha mer tupplurstid.

Grafisk svart väggfärg

ljusrosa soffa svartvitt vardagsrumsvägg

En svart vägg fungerar för att överföra ögat till marknivån på detta loft i San Diego. Fler bilder här.

Mörka väggar i barnrummet

gul randigt tak barnrum design

Ingen gör det som Jenna Lyons, och vi älskar henne för det. Ovan är hennes son Becketts rum från en episk funktion i Domino Magazine.

Farrow & Ball Räckefärg i sovrummet

svart vägglister maskulin sovrum design

Farrow & Ball’s Railings-färg gör detta rum privat och fridfullt. Deras äggskalvit används i taket. Bild via Farrow & Ball.

Mörka väggar i barnkammaren

svarta väggar moderna trä spjälsäng

Apphia Michael (av Wallpaper * och La Petite Mag) designade sin dotter Tallis rum i en könsneutral nordisk minimalistisk stil. Som vuxna skulle vi också ta systemet! Fler bilder på La Petite Mag.

Mörk accentvägg i sovrummet

vit tegelsten och svart accentvägg i sovrummet

Detta underbara sovrum skapades som en del av Holiday Hamptons House och det är säkert drömmande.