motpallar

Den underbara köksön du har drömt om? Vet du, den med överhänget avsedd för sittplatser? Tja, det behöver några avföring som är lika vackra. Men innan du hämtar upp den första uppsättningen av droolvärda avföring som du ser, tänk på hur ofta du ska använda dem.

Om du föreställer dig massor av lugn frukost och sammankomster på kvällen medan du ligger uppe på din diskpall är komforten nyckeln. Välj avföring med ryggstöd och var uppmärksam på detaljer som böjda kanter och ergonomisk design. Vadderade sits- och ryggöverdrag är ett plus. Här är några av våra val för motpallar som ser så bra ut som de känns.

Kopparpall

kopppall mot pall

Blanka, moderna och coola, dessa kopparstolar kommer att vara som smycken till ditt kök. Du kan också skräddarsy dina avföring (och göra dem komfortabla) med ett sitsskydd som finns i fem färger.

Böj, $ 560

Motpall med mysig

trä motpall vadderat täcke kromben

När du menar allvar med din pallstund är strategisk stoppning nyckeln. Vadderade, vävda filtöverdrag från Blu Dot glider på baksidan av deras träbänkpallar, vilket ger en viss strategisk mjukhet och stöd som gör att du kan förlänga chattar sent på natten över en flaska vin. Omslagen finns i nio nyanser, så beroende på färg lägger de också till en färg eller struktur i utrymmet.

Blu Dot, $ 199 och $ 49

Kartell Crystal One More Counter pall

tydlig spökbänkpall

Den här Philippe Starck-designade pallen är från Ghost-familjen, så den delar ryggstödet i medaljongstil och böjda höger placerar designelement som sittlinjen är känd för, för att inte tala om det transparenta polykarbonatmaterialet. parat med det genomskinliga materialet ger en slående bit utan att förringa öns design

ABC Carpet & Home, $ 450

John Vogel motpallar

träpall vävd säte John Vogel

Det böjda ryggstödet på dessa träinramade motpallar är samtidigt skulpturellt och stödjande. Pallarna är designade av den sydafrikanska möbeldesignern John Vogel och har de bäddplatser som han är känd för. Varje säte är handvävt i antingen jute eller ett svart syntetmaterial.

West Elm, $ 295

Bernhard barstol

mörkgul barstol förkromad

Med sin minimalistiska design ser den här pallen bra ut i eleganta, moderna kök. Och med sitt mörkgula, vadderade lädersäte kommer det att svarta eller vita utrymmen.

IKEA, $ 169

Jays barstol

träpall för trämetall

Den enkla, eleganta formen på denna pall påminner om den ikoniska Series 7-stolen designad av Arne Jacobsen 1955, och den känns lika fräsch nu. Det stora ryggstödet och den böjda sätet på den släta plywoodpallen gör det till ett bekvämt val för seriöst sittande.

AllModern, $ 99

Pyramidpall

vävd svart pall kopparben

Den här palldesignen debuterade på det livliga Standard Hotel i Miami, så det har redan häftigt kredit. Den vävda vinylkabelpallen är handgjord och kommer i en uppsjö av nyanser och ytor som fungerar med i stort sett vilken färgpalett som helst.

Innit, 450 dollar

Duda pall

böjd ryggpall i trä

Den slående formen på denna pall av Aristeu Pires gör den till en del som du vill ha i ditt hem av estetiska skäl, och dess ergonomiska design gör att du vill bosätta dig i den av skäl för personlig komfort. Tillverkad av Jequitiba-trä, den robusta pallen har en kuddig sits täckt i svart eller brunt läder.

Sossego, från 960 $

Pyramid Barstol

gjuten plastsitspall i trä

Ett gjutet plastsäte med en vattenfallskant gör dessa avföring bekvämare än du skulle tro dig, och den massiva träbotten och metallstödet gör det till ett svårt val för ett sådant område med mycket trafik. Den moderna designen från mitten av århundradet fungerar bra med samtida kök, eller det skulle vara en trevlig sammansättning med mer klassiska stilar.

LexMod, 153 $

Ta en stolpall

grå ull motpall metallben

Ibland likställs modern design med att vara kall och obekväm. Den här pallen krossar de missuppfattningarna med sitt kudde, böjda grå ullsäte. Reservdesignen innebär att den passar bra i ett minimalt kök eller som en underskattad bit i ett utrymme med ett djärvt, grafiskt golv eller bakplatta.

Dot & Bo, $ 569

Colt Barstol

bästa köksbänken 2019

Finns i en mängd olika anpassade färger, använde vi den lysande persimmonmålade lönn Colt barstolar i ett nyrenoverat kök av en kund hos oss i Greenwich nyligen och med goda skäl (förutom bra styling). En omedelbar klassiker som framkallar det tidlösa tilltalet av skandinaviska och Shaker-design, den skräddarsydda diskbänken och kökspallarna från O&G Studio har både skala och komfort – vilket gör dem till ett minimalt, men ändå djärvt diskpallalternativ som är värt att överväga när man vill packa ett visuellt slag i små doser .

O&G Studio, pris tillgängligt på begäran

En kort genomgång av vad som gör den bästa motpallen bekväm

Din tid och dina gäster tillbringade i barstolar kan åtminstone vara lite farliga för din allmänna allmänna hälsa, även när du sitter i korta tidsperioder, särskilt om det saknas allmän fysisk kondition i det dagliga livet. Forskare och forskare misstänker detta tack vare några geniala tester utförda av sådana som British Journal of Medicine. Efter mer än ett decennium med att undersöka riskerna för muskuloskeletala kökspallar och -stolar, verkade det uppenbart att leda forskare att för mycket tid i stolar och kökspallar mer än troligt orsakade även de minsta ryggsmärtorna.

Oavsett om det innebär att sitta vid din favoritvattenplatsens barstolar eller på jobbet på ditt kontor eller var som helst i ditt hem, är det lika viktigt att ta hand om din kropp som att se till att ditt hem är sakkunnigt inrett. Och om du tillbringar merparten av din tid hemma vid din favoritpall, är det troligt att du mer än troligt kommer att drabbas av ryggproblem om det inte är en ergonomiskt anpassad diskpall. Och allt börjar med dina motpallsidéer. Även för ett litet kök bör du studera de bästa diskpallidéerna som har innovativ ergonomi för att optimera dina kökspallar. Det finns dock fortfarande några viktiga steg du kan ta för att förbättra effekten av kökspallar på ryggen – och resten av kroppen. Först och främst, se till att dina barstolar håller dig bekväm och stöds den andra du vilar i en.

Att välja rätt kökspall hjälper dig att förbättra din komfort, allmänna hälsa och allmänna njutning. Det finns några saker att tänka på när du handlar efter de bästa kökspallarna med maximal komfort – speciellt om du vill ha en som kan förhindra eller minska risken för framtida ryggont. Gör ryggstöd ditt primära övervägande när du överväger idéer mot motpallar. Kvalitets- och smart designade kökspallar ska ha ländryggsstöd samt dämpning eller konturer för att hjälpa dig att sitta rakt och samtidigt lindra trycket på nedre delen av ryggen som ineffektiva motpallar ofta inte kan erbjuda. Och ännu viktigare är att kökspall inte är en möbel som passar alla, så det är viktigt att hitta motpallar som erbjuder justerbara funktioner som höjd, ryggstödsvinklar och armstöd.

De bästa diskpallidéerna kan vara lika enkla som två eller tre olika kökspallar som används i rotation, inklusive eller används samtidigt med en destabiliserande kudde.

I hela ditt hem bör du ha vanliga stolar och kökspallar, båda används i kombination med en kudde för mycket komfort. Eftersom det finns många andra platser du kan sitta då och då. Denna sort är nyckeln till att få ut det bästa av dina kökspallar.

Och om du fortfarande vill ha vackert designade barstolar 2019, investerar du i briljant designade motpallar. Du kan oroa dig för kostnaden först – det vill säga tills du sitter i den.

Framför allt ta fördelarna med en smart designad pall 2019 på allvar. Äkta hälsa och fitness är inte kompatibla med en allvarligt obekväm motpall 2019. Om du inte har råd med de bästa kökspallarna vidta förebyggande åtgärder gör din tid att koppla av hemma så bekvämt som det kan vara.