Ny samtida palats

Familj Heminredning

När en Upper West Side-familj bestämde sig för att förvandla sitt föråldrade duplex längs Riverside Drive fick de Decor Aid i uppdrag att skapa ett rymligt, modernt hem som kunde rymma deras växande familj.

Innan

Efter

Genom att konfigurera om duplexens layout kunde vi skapa områden i hemmet där alla kunde samlas gemensamt: ett familjerum för filmkväll och en liten studie.

Innan

Efter

Vi differentierade familjeområdet från läsvinkeln med en ljus och abstrakt områdesmatta från Horchow och svepte runt en sektion från Mitchell Gold + Bob Williams; en rund, handvävd matta i området skapade en avslappnad men sofistikerad känsla i biblioteket. För ett flexibelt sittalternativ hämtade vi en bänk från Lillian August, som sammanfogade de två utrymmena.

Innan

Efter

Att vara längs Riverside Drive bestämde sig familjen för att ge sitt utrymme naturalistiska designelement, ett återvunnet träbord är den perfekta matchningen för denna estetik. Lucitmaterial överallt donerar en andningsbar, fjäderviktig känsla.

Jonathan Adler-armaturer, till exempel matsalens ljuskrona, placerades i hela duplexen. I slutändan lyckades vi skapa ett elegant, samtida palats för denna älskande familj.