Nya Cane möbler

Om du har rörmöbler kan du också förstå vilka små stolar denna vackra möbel ger ägaren. Men det är jordens och miljövänligheten som verkligen tilltalar.

Det vanligaste problemet med sockerrör är att pilsträngarna ibland sjunker och slaknar och delas för lätt. Möblerna tål inte luftfuktighet eller torrt klimat. Dessutom lockar det mycket smuts och mögel.

Här är några lösningar på vanliga problem med rörmöbler:

Låga trådar

Applicera en varm och fuktig (inte droppande) trasa på undersidan av diskettsträngarna. Låt duken och tråden torka i luften. Det kan ta några dagar. Strängen skulle ha krympt. Se bara till att ingen sitter på möblerna förrän de är ben torra.

Mögel och svamp

Ta en liter vatten. Tillsätt några droppar av ett koncentrerat milt tvättmedel. Tillsätt en tesked blekmedel till denna rengöringslösning. Ta en borste med borst, doppa dem i lösningarna och börja skrubba det drabbade området. Detta försvinner möblerna lite. Använd ett oljebaserat färgämne för att vända detta.

Smutsiga säten

Förebyggande är bättre än rengöring. Använd kuddar på sätena här. Om du föredrar att hålla möblerna i sin ursprungliga form, följ dessa rengöringsinstruktioner en gång i veckan. Torka av med en torr trasa eller dammsugare eller blåsa av dammet. Ta en fuktig trasa doppad i milt rengöringsmedel och torka av den. Torka helt före användning.

Sittande ledningar trasiga

Det enda sättet att byta ut trasiga piltrådar är att väva hela saken. Om du planerar att väva på egen hand kan du prova den traditionella hål-till-hål-metoden. Detta är lättast att förstå, särskilt om du är nybörjare. Den här artikeln handlar inte om vävning, men du hittar massor av videor som lär dig hur du gör dina möbler från grunden.

Blekning och torrhet

Om du har använt dina möbler som vinterträdgårdsmöbler, se till att du inte lämnar dem i solen länge. Om detta är oundvikligt, rotera positionerna åtminstone så att de bleknar jämnt och det ser inte ut som om möblerna har behandlats för att bleka halvytan.

Flisade trådar

Om pilen är delvis flisad, lämnar det skarpa chockfragment. Använd ett sandpapper för att jämna ut detta. En annan sak är att om den saknar köttet kommer den inte att missa plagget. Varför förstöra en vacker klänning?

Kontrollera dina korgmöbler för sådana problem. Om så är fallet, följ dessa enkla lösningar för att lösa problemen och njut av jordens och miljövänlighet i detta möbel.