nyårsafton dekoration

Bild via: Elle Decor

2017 är nästan över, vilket innebär att nyårsafton är över! Oavsett om du vill fira eller glömma bort de senaste 12 månaderna är det fantastiskt att sätta fest på det nya året. Avstå glitter eller något annat som är svårt att rengöra, och förhoppningsvis kommer du inte att ha för mycket att torka när 2018 rullar runt.

Lager din bar

hem bar valnöt trä

Du vill inte tillbringa hela kvällen med att fylla på andras champagneglas. Lager din hemmabar i förväg så att dina gäster kan laga sig en cocktail eller hälla sig ett glas vin.

Kolla in valnötstången som vi införlivade i denna Upper East Side brownstone.

Ballonger

dekorera med ballonger nyårsafton

Ta en kö från Andy Warhols ”Balloon Room” -bit och fyll ditt utrymme med så många ballonger som möjligt. Det lägger till en festlig atmosfär som är mycket lättare att städa upp än glitter.

Bild via Pinterest.

Bust ut guldet

guld hemdekorationer

Guldtillbehör är en nyårsaftonsklassiker, men kan lätt kollidera med dina befintliga möbler. För ett enkelt sätt att införliva guld i din nyårsafton, försök att lägga till några accenter till ditt matbord. Det är ett utmärkt sätt att lägga till en festlig flare utan att låta en färg ta över hela huset.

Ett bra ställe att börja är den här Painted Metallic Table Runner från West Elm.

Eller gå till Chrome

krom foajé accenter

Om guld inte riktigt passar dig, kan du alltid gå med krom accenter. För lite inspiration, kolla in krom accenterna vi placerade i foajén i denna Upper East Side lyxlägenhet.

Get the Fire Goin ’

eldstad nyårsafton

Om du förhoppningsvis har en fungerande spis, har du fått din skorsten sopas nu. När klockan närmar sig midnatt, och när detta år avslutas, se till att elden är lika roarin ’som din fest.

Kolla in den öppna spisen vi införlivade i vardagsrummet i denna SoHo-duplex.

Nedräkningsdekor

dekorera med klockor nyårsafton

Lite internationellt bloss är alltid kul för en nyårsafton. Om du har några uppdrag som kommer från andra delar av världen, överväg att lägga till några klockor med tidszoner för globala städer. Du och dina gäster kan fira när klockan slår tolv om och om igen.

Bild via Pinterest.

Ljus

dekorera med ljus nyårsafton

Ljus, ljus, ljus överallt. På manteln, på hyllan, i eldstaden: se till att varje tillgänglig tum utrymme har ljus. För en elegant, modern atmosfär, gå till ett monokromt utseende med en typ av ljus. Blanda om du letar efter något som är lite mer shabby chic.

Bild via Pinterest

Få alla andra att ta med sig drycker

gäster som tar med sig drycker

Du kan ta hand om maten, men få dina gäster att ta med några flaskor vin och champagne. Be varje person ta med så mycket alkohol som de planerar att dricka, och leverera sedan några extra flaskor bubbla, för alla fall.

Bild via Pinterest.

Nivåformade brickor

tierade matbrickor

Om du försöker kasta en nyårsafton i ett utrymme som utgör en utmaning för två, överväga att servera mat på tierade brickor. Det sparar utrymme för viktigare saker, som kampanj.

Bild via Buzzfeed.

Om allt annat misslyckas, stanna bara kvar

hur man stannar kvar på nyårsafton

Att ha gäster över kan vara en bra tid, men det kan också vara ett besvär. Efter det senaste året kommer ingen att döma dig för att du stannade själv på nyårsafton. Popa ett par flaskor med en nära vän eller betydande annan, och be tillsammans att 2018 kommer att ge oss alla bättre förmögenheter.

Bild via Elle Decor.