Olika typer av väggkonst

Det finns olika typer av väggkonst som du kan använda för att dekorera olika delar av ditt hem. Det finns konstverk målade på duk och några tryckt på papper eller tyg. Vissa är inramade, andra inte. Beroende på din hemdesign är vissa lämpligare än andra.

metall Art – Metallkonst kan bestå av antika konstverk eller nya metallverk. Denna typ av konst kan vara lämplig för olika typer av hem, från traditionella hem till moderna, minimalistiska, urbana lägenheter. Metallkonst kan se ut som en traditionell fyrkantig konst på duk eller mer som smidesjärn-mönster. Dessa är lite tunga och behöver mer stöd för att hålla dem på väggen. Beroende på design kan de ha en syd-Texas stil eller se toppmodern ut.

vägg dekaler – Barn gillar färgglada väggklistermärken från klistermärken i deras sovrum eller lekrum. Dessa är praktiska när dina barn är små, eftersom du enkelt kan ta bort klistermärkena och ersätta dem med andra mönster. Vissa väggdekaler ser tillräckligt förfinade ut för Master's sovrum eller sovrum. Om du hyr en lägenhet är dessa klistermärken perfekta eftersom du inte behöver borra hål i väggen och enkelt kan ta bort dem när det är dags att flytta ut.

målning – Målningar är klassiska konstverk. De kan vara abstrakta eller traditionella. Det finns många olika typer av målningar som du kan välja mellan för att hitta den perfekta designen, storlek och medium som matchar din heminredning och möbeldesign. Vissa dukbilder kan monteras inramade eller inramade på duk.

gobelänger – Tapestries är målade eller tryckta på tyg från Afrika eller Asien. Tapestries ger ditt hem en gammal stil. Denna typ av väggdekorationer glöms ofta som konstform, men verkar dra nytta av ett comeback. Det finns reproduktioner eller kommersiella typer av vävtapeter och originalhandmålade vävtapeter tillverkade av ursprungsbefolkningar från olika länder. De kan också tillverkas av moderna abstrakta konstnärer för moderna hemmakonstruktioner.

spegel – Speglar får inte bara ett rum att se mycket större ut, utan kan också betraktas som konstnärligt när de monteras på en dekorativ ram. Ramarna kan tillverkas av genomarbetade träsniderier eller moderna metaller. Vissa ramar är gjorda av trä och ser ut som metall, som silver, guld eller brons. Denna typ av väggkonst ser bra ut i vardagsrum, matsalar och i slutet av en hall. Använd denna typ av väggkonstruktion om du vill att dina rum ska se större ut.

Grafik – Konsttryck är fototryck tryckta på duk. Stora format är mycket attraktiva och ser samtida ut. Du kan få dessa färdiga konstbutiker i alla storlekar. Fotona är tagna av professionella fotografer som tar bilder från olika platser runt om i världen. Bilderna kan visa landskap, havslandskap eller kultur, kultur och mat. Vissa bilder visar djur och stadens horisont.

Oavsett vilken typ av väggkonst du väljer att hänga i ditt hem. Se till att du har en som du gillar att titta på. Innan du köper väggdekor, se till att storleken är idealisk för ditt väggområde. Notera färgerna i rummet och få konstverk som innehåller några av dessa färger. Häng inte bilder i samma färg som din vägg för att markera bilderna.