Ordna elegant skrivbord

hemmakontorsdesign

Oavsett om du vill utforma ett hemmakontor eller uppgradera din befintliga arbetsyta, har du ett snyggt och snyggt skrivbord en viktig del av att hålla ordning och få jobbet gjort. Men vem som helst kan slänga några få papper och kasta sina pennor i en plastkopp. Det krävs ett elegant öga för att skapa en arbetsyta som verkligen återspeglar din personlighet och arbetsmoral. Följ vår guide för att organisera och utforma ett skrivbord som kommer att göra alla dina medarbetare avundsjuka.

Bild via Decor Aids portfölj.

Rensa rummet

minimal skrivbordsorganisation

Det första steget för att uppgradera ditt kontor är att rensa allt från skrivbordet. Från och med ett tomt skiffer kan du omorganisera och omorganisera ditt skrivbord på ett sätt som är både produktivt och snyggt.

Bild via designmjölk.

Bli vertikal

väggarrangörer normann köpenhamn

Oavsett var du jobbar från är skrivbordet nästan alltid bristfälligt. För att maximera det omgivande utrymmet, installera bokhyllor, minnesplattor och hängande väggarrangörer. Detta kommer att hålla dig organiserad och om den görs korrekt kommer den att se lika bra ut som alla väggdekorationer.

Bild via Catherine och Grace.

Från nätet

trådlöst skrivbords tangentbordsmus

Ledningar och kablar rör inte bara ditt skrivbord, de kan också trassla in sig med kontorsmateriel eller en kopp kaffe. Så dike ditt gamla tangentbord och mus för trådlösa versioner, så är du på väg till det rymdålderkontor du alltid velat ha.

Bild via Cult of Mac.

Laddningsdocka

laddstationsskrivbord

På samma sätt som en trådlös mus och tangentbord kan en laddningsdocka för din smartphone hålla nödvändiga men påträngande kablar ur vägen.

Bild via Etsy.

Bindemedel

pärmar skrivbord organisation russell hassel

Medan framtiden kan vara papperslös är det för närvarande inte ditt nuvarande kontor. Tills du blir 100% digital måste du organisera dina papper så att de är utom synhåll, men lätta att nå. Pärmar är ett utmärkt sätt att organisera lösa pappersbitar och förhindrar viktiga dokument från att böjas ur form.

Och om du letar efter några bindemedel som avviker från standard svart och blått, kolla in Decor Aids guide till bindemedel som kommer att göra ett uttalande.

Bild via Russell + Hazel.

Bli personlig

Andrea Krueger personligt skrivbord

Gå inte överbord med personliga minnesmärken, men om du lägger till enstaka foto eller ett litet knick-knack kan du lägga till en individuell touch på ditt kontorsutrymme. Om du vill att ditt skrivbord ska innehålla ett foto, tejpa det inte på skrivbordet eller väggen. Placera den i en snygg ram så att den inte avviker för mycket från den totala atmosfären som du skapar. Och om du har det eftertraktade hörnkontoret, bli djärv och häng ett favoritverk för lite kreativ inspiration på middagstid.

Bild via Domino.

Håll dig hydratiserad

vattenkaraff

Hoppa över resorna till kontorsvattenkylaren och håll dig hydratiserad hela dagen med en vattenkaraff. Men inte bara nöja dig med någon gammal kanna. Din vattenkaraff ska matcha resten av ditt eleganta skrivbord och komplettera de befintliga elementen i din arbetsyta.

Bild via Pinterest.

Uppgradera dina kontorsmaterial

betong magnus pettersen porslin

Släng ut den tråkiga gamla häftapparaten och den tuffa penna koppen för några mer fashionabla grävningar. Och det saknas ingen formgivare som skapar snygga kontorsvaror som också är praktiska. Om du behöver några tips om designers, kolla in Decor Aids guide till kontorsmateriel.

Bild via Drive New York.

Och kom ihåg, praktiska över allt annat

organisation skrivbord danska hemmakontor

Oavsett hur elegant ditt skrivbord är, behöver det fortfarande vara funktionellt. Se till att alla pappersdokument som du ofta hänvisar till, eller alla förnödenheter som du behöver konsekvent, är inom räckhåll. Att ha ett ergonomiskt placerat tangentbord är också viktigt.

Bild via 79 idéer.