Övre våningssängar

Kanske den bästa platsbesparande sängen som kan tänkas är en ny våningssäng. En våningssäng är en två-i-en säng. En säng är på den andra och är endast åtskild med fyra stolpar och en stege.

Vissa våningssängar har numera utdragbara sängar så att fler kan dela utrymmet. Detta är en av de bästa sängkläder för personer med begränsat utrymme. Det är perfekt för dem som bor i sovsalar, små lägenheter, husbilar och båtar. Det är också ett bra val för föräldrar som har barn.

Jag har tittat på några av de bästa erbjudandena på marknaden idag och här är några av de bästa erbjudandena:

1. Walker Edison Twin över sängen med två våningssängar

Denna säng har en modern madrassbädd med två enkelsängar som också kan omvandlas till två separata enkelsängar. Deras mångsidighet är en av deras många styrkor. Det är en praktisk lösning för vuxna sovsalar och bostadsgivare.

Hållbarhet kan också hittas i denna bädd eftersom den är försedd med en stålrörram. Det kan köpas i svartvitt. Den konventionella övergripande utseendet på denna säng är lämplig för dig som letar efter ett enkelt och avslappnat alternativ.

2. Donco våningssäng i två-över-tvilling missionsstil honung med trappor och lådor

Med sin massiva träkonstruktion ger denna säng ditt rum en mysig touch. Den är utformad för att ge komfort och maximera utrymmet. Du hittar sängarna utrustade med funktionella lådor. Till skillnad från traditionella våningssängar med stege, har detta en spiraltrappa som också fungerar som en låda under sängen.

3. Explorer Twin Full Student Loft

Denna loftstil har 2 enkelsängar. Den har ett dator- eller kontorsbord och 4 lådeskåp där du kan lagra de bara nödvändigheterna för ditt kontor eller skola. Den innehåller också en kontorsstol. Denna säng är ett bra val för studenter som delar ett rum med sina klasskamrater.

4. Coaster Kid's GI våningssäng för barn med glidbana och tält

Om du letar efter en intressant säng för ditt barn är detta ett bra val. Den har en våningssäng på övervåningen och en rutschkana och ett tält nedanför. Den var tillverkad av hållbart stålrör. Det fungerar som en sovplats och som en lekplats.

5. Konvertibla futon våningssäng gjord av tall och metall

Om du letar efter en säng och en sittgrupp är detta det perfekta valet. Använd toppen som en enkelsäng och botten som en cabriolet futon-säng.