Svartvitt plantskola

Att bli ny förälder kan vara överväldigande, men att utforma en vacker och funktionell plantskola behöver inte vara! Vi frågade våra designers några av de vanligaste frågorna om plantskolor och lekrumsdekor för att hjälpa alla blivande föräldrar. Dessa idiotsäkra tips kommer att vägleda dig till barnens perfektion och få dina vänner att fråga hur du gjorde det!

Bild via Pottery Barn Baby

Vilka är några tips för föräldrar som vill dekorera sina barnhem men inte vill behöva dekorera några år på vägen för att få en mindre baby-look?

Ja, en plantskola ska vara lugnande, bekväm och uppfylla några grundläggande funktioner för ditt barn … men det betyder inte att du inte kan använda några mer mogna designelement. Istället för en väggbeklädnad täckt av kaniner och babyungar väljer du en klassisk prick eller subtil rand. Klassiska, tidlösa element daterar inte utrymmet när ditt barn växer. När du handlar efter en spjälsäng kommer säkerheten först, följt av flexibilitet. De flesta tillverkare erbjuder nu småbarnsskenor och sängkonverteringssatser som enkelt kan förvandla dina möbler. För ditt skötbord ska du antingen investera bara i en bricka som du kan använda på en befintlig byrå eller vara säker på att skötbordets bricka är avtagbar så att byrån kan växa med ditt barn.

Bild via Style Me Pretty