Pool lounge stolar

Rosa fåtölj med randigt paraply

När det gäller att dekorera din loungebad vid poolen, kan plaststolar bara inte klippa den. Istället för 80-talsmöbler, som mestadels var färgglada och engångsutseende, är dagens lounger vid poolen bekväma, robusta och snygga.

Försöker du välja det bästa utseendet för ditt poolutrymme? Om du inte har någon speciell stil i åtanke, låt utformningen av ditt hem och det område du bor i påverka ditt utomhusutrymme. Till exempel, om du bor i ett modernt hem i Miami, gå till en elegant, strömlinjeformad atmosfär. Eller om du bor i en kolonial i söder, överväga ett elegant, traditionellt utseende. Oavsett vad du väljer, se till att du har gott om sittplatser för gästerna och överväga att lägga till några paraplyer för att ge skugga och lägga till ett intressant designelement. Glöm inte solskyddsmedel.

New England Prep

marinblå poolstolar vit trim singel stil hus

Det fanns något färgschema i bakgården i detta perfekt New England-singelhem men röd vit och blå? Den skarpa vita kanten på dessa marinkuddar lyfter dem från enkla till speciella. I kombination med röda handdukar är resultatet helt patriotiskt.

Via High Street Market

Klassisk svartvitt

vita poolstolar svarta vita kuddar

De rena linjerna i dessa korgstolar med vita kuddar sätter en ren, minimalistisk ton i gräset bredvid poolen. Svarta och vita randiga kuddar ger en klassisk, elegant touch.

Via hemgrupp

Laidback Design

dagsäng poolstolar

Dessa solstolar i dagbäddsstil verkar som om de är designade för en fullständig tupplur vid poolen. Huvudgavelsektionen är tillräckligt bred för orkanlampor – en festlig touch när solen går ner.

Via Wow Decor

Shady Sanctuary

vita poolstolar randiga kuddar

Breda vita paraplyer skuggar dessa två uppsättningar fåtöljer i smidesjärn, som är ihopkopplade med cocktaillästa sidobord. Toppad med poolhudade randiga kuddar är resultatet både lekfullt och sofistikerat.

Via bakgårdar Klicka

Modern Edge

vita korgstolar

Geometriska trädgårdspallar är placerade mellan denna rad kurvstolar med vita kuddar. Den ena blå avföringen hindrar det annars helt vita utseendet från att kännas för formellt.

Via Lonny

Lyxiga solstolar

ljusblå dagbäddar

Ett par breda solstolar i trä som erbjuder en otroligt inbjudande reträtt vid poolen. Skuggade av ett stort vitt paraply, de är också en perfekt plats för läsning och tupplur på eftermiddagen.

Via Tempo da Delicadeza

Lekfull rosa

rosa loungestolar randigt paraply

En uppsättning vita metallstolar toppade i subtila rosa kuddar ihop med ett matchande cocktailbord är retro på bästa möjliga sätt. Det rosa-vita-randiga paraplyet kompletterar den vintage cabana-atmosfären.

Via McCann Design Group