Populära färgkombinationer för pojkar
  Barnkammare

Även den mest erfarna inredningsarkitekten behöver lite inspiration eller nudge när det gäller färgscheman. Populära färgkombinationer är bra utgångspunkter för nya föräldrar att utveckla sin egen design för sitt barns dagis. Du är inte säker på vilka färgkombinationer du ska välja? Pröva dessa!

  1. Blått och grönt – Detta är en traditionell färgkombination som ger en barnkammare en jordnär eller oceanisk ton. Blått och grönt kan förvandlas till land och himmel, eller förvandlas till en undervattensvärld som ditt barn kan njuta av. En av de främsta orsakerna till att blå och grön är ett bra val för många föräldrar är hur lätt det är att hitta produkter som passar deras dagis. Det finns många babyprodukter i dessa två färger, så besökarna är imponerade i flera år på ett säkert sätt.
  2. Blått och brunt – Nyligen har denna färgkombination använts i avancerade tidskrifter, sängkläder och till och med förskolor för pojkar. Traditionell men ändå konstigt modern är denna färgkombination ett djärvt uttalande som varje förälder kan göra. Blått och brunt har använts i många olika babymöbler, babysängkläder och andra produkter inom detta område. Självfallet är att shoppa efter detta färgschema barns lek.
  3. Svart och grått – I huvudsak avvisas idén om en svart och grå dagis. Denna mycket smala och vilda utseende har blivit mycket populär under det senaste decenniet och har berömts av kända inredningsarkitekter runt om i världen. Det kan dock vara svårt att hitta babysängkläder i denna färgkombination. Leta därför efter produkter och möbler innan du väljer denna rutt.
  4. Brun och nyanser av Tan Rustik, öken-y och perfekt för föräldrar som föredrar en traditionell look utan för många moderna färger. Att ha ett svartvitt brunt motiv är en trend som många designers har vänt sig till. Detta är ett förvånansvärt enkelt färgschema som kan användas i en plantskola. Naturligtvis passar de flesta trämöbler in i detta jordnära tema.
  5. Röd och limegrön – Detta är en färgkombination som kräver lite ansträngning för att få den av ordentligt. Att hitta inredningen i detta färgschema är svårt, men det kan göras. Detta färgschema är ett bra val för föräldrar som älskar en tropisk look för sitt hem. Om du letar efter en väldigt livlig dagis är detta färgschemat för dig.
  6. Blått och svart – Kanske en av de fetaste utseendena i inredningsindustrin, blått och svart kan skapa ett mycket iögonfallande färger för barnkammare. Att shoppa för ett blått och svart tema är enklare än för en grå och svart kombination, vilket också gör arbetet med temat mycket enklare.

Om du är orolig för något, leta efter en & # 39; Vinst & # 39; Kombination av babysängkläder; Det är en utmärkt färgguide och kan ge dig en uppfattning om hur du kan kombinera färger och vilket schema du kan välja för din pojkes dagis.