dekor stöd san francisco portfölj höjdpunkter

När vi ser mot det kommande året tittar vi på våra mest visade portföljhöjdpunkter och favoritprojekt från 2018, utförda av Décor Aid inredningsarkitekter och renoveringsspecialister för inspiration.

För att fira, här är en snabb sammanfattning av våra mest populära projekt som är redo för dig att utforska designkoder och mer.

1. Ett gammalt Greenwich-hem återupplivat

inredning stöd greenwich connecticut portfölj höjdpunkter

Var: Greenwich, Connecticut

Med ett vidsträckt hem i Connecticuts charmiga, eleganta och historiska stadsdel Old Greenwich lutade vår klient sig till Décor Aid inredningsdesigner Urszula D. för att ge sitt unga familjehem en varm och modern uppdatering.

Urszula levererade en välbedömd inbjudande känsla som är unik tack vare subtila nyanser och en krävande, snygg samtida design som lätt kommer att klara alla passande trender under många år framöver.

2. En modern högpresterande bostad vid San Francisco Four Seasons

dekorhjälp san francisco höjdpunkter

Var: San Francisco, Kalifornien

Välsignad med vidsträckt dramatisk utsikt och en ljus öppen planlösning, ville våra kunder få hjälp med att skapa ett mycket stilfullt lyxigt fristad bort från bullret från staden nedanför i San Franciscos Four Seasons Residences.

Vår klient, en innovativ utvecklare i staden, hoppades kunna designa det här hemmet på egen hand, men så småningom insåg han att han behövde Decor Aids visdom för att skapa en look som riflar på mitten av århundradet med förhöjda uppdateringar som är rika och lockande.

3. En dynamisk redesign i Westchester

dekor stöd Westchester portfölj höjdpunkter

Var: Westchester, Connecticut

När vår klients familj lämnade Manhattan och flyttade in i ett mycket större hem, räckte hon till Decor Aid för hjälp med att inreda och dekorera familjens nya bostad i Westchester.

Även om hon redan behärskat att dekorera några av rummen på egen hand, behövde hon hjälp med att skaffa och dekorera hela bottenvåningen i sitt expansiva hus och ville att familjens nya hem skulle återspegla deras smak och livsstil medan hon förblev varmt minimal i anda.

4. Ett andra hem för en New York-chef på språng

dekorhjälp New York City höjdpunkter

Var: New York City

Efter att ha upptäckt sig inspirerad av hennes San Francisco pied à terre som vi föreställde oss (nedan) kom en bicoastal chef tillbaka till Décor Aid för att höja sitt nya andra hem i New York City.

För att hålla hennes upptagna schema lite mer konsekvent levererade vi en liknande känsla av vardaglig övergångsglamour så att hon kan tröstas med fantastisk stil på båda kusterna.

5. Lägga till avundsvärd charm till en San Francisco-reträtt

dekor hjälp san francisco portfölj höjdpunkter

Var: San Francisco, Kalifornien

Med karaktärlösa bostadshus byggs kust till kust, blir Décor Aid inredningsarkitekter allt oftare ombedd att skapa ett rikt, visuellt slående och inspirerande hem än någonsin tidigare.

För att ge detta intetsägande och spartanska San Francisco-hem en lyxig känsla av personlighet och värme jämfört med andra generiska lägenheter i hjärtat av staden, kunde vår designer nästan helt fokusera på estetik och komfort eftersom det här är ett mindre använt tredje hem. Här hölls utseendet rent och uppfriskande med personliga anteckningar som eftertänksamt introducerades hela tiden.

Alla bilder Décor Aid