Reenvisioned Master Bedroom

sovrummet dekorerar idéer tuftad huvudgavel

Att skapa en övertygande inredningsdesign för ett hyresutrymme ger en tydlig uppsättning utmaningar. För det första är det frågan om nyfikna hyresvärdar. Men det finns också det praktiska med att utforma ett utrymme som kan vara tillfälligt. Med dessa två designutmaningar kan det, förutom överflödet av svårigheter som kan uppstå i redesignprocessen, verka omöjligt att skapa ett varaktigt hem inom din hyra.

Innan

sovrummet dekorera idéer tuftad huvudgavel

Efter

sovrummet dekorerar idéer tuftad huvudgavel

En asymmetrisk sovrumslayout gjorde det svårt för våra kunder att få ut det mesta av sitt hem och lämnade följaktligen utrymmet kalt. De använde en buntbunt för nattduksbord, men hade ingenstans att öppna en bok. Och så beslutade vi att skapa ett arrangemang som möjliggjorde ett läsutrymme.

Innan

sovrummet dekorera idéer fönsterbehandlingar

Efter

sovrummet dekorera idéer fönsterbehandlingar

Genom att välja en bekväm huvudgavel från rum och styrelse och placera i rumets dominerande ställning, kunde vi skapa en mer förnuftig och sammanhängande rumslayout. Genom att skapa ett mer symmetriskt möbelarrangemang delade vi in ​​rummet i två områden: en läshörn och ett område för att göra sig redo på morgonen.

  • Taggar: före och eftermästarens sovrum