Renovering av hemmakontoret i New Jersey

New Jersey hemmakontor spikhuvud

När en affärskvinna i New Jersey bestämde sig för att förvandla sitt hemmakontor, kontaktade hon Decor Aid och gav oss i uppdrag att skära ut en arbetsyta i sitt hem i Montclair.

Innan

Montclair New Jersey hemmakontor

Efter

New Jersey hemmakontors spikhuvud

Genom att blanda samtida och traditionella element med uppfriskande och färgglada accenter kunde vi skapa ett utrymme som helt reflekterade vår kunds unika stilkänsla.

Vi började projektet med att ge väggarna ett nytt lager färg. För att bekämpa bristen på naturligt ljus skapade en himmelblå en ljus och luftig känsla i lägenheten.

Innan

new jersey hemmakontor inbyggda bokhyllor

Efter

New Jersey hemmakontor inbyggda bokhyllor

Med väggarna färdiga valde vi djärva, unika möbler för att skapa en sammanhängande arbetsmiljö. Ljusa geometriska fönsterbehandlingar ekar i accentkuddarna, som står i kontrast till de mörkare, mer solida färger som finns i hela rummet.

Före efter

New Jersey hemmakontor skrivbord

Chrome-accenter, som en spegel i full längd, gör att hemmakontoret känns mer expansivt. En spikhuvudkant ger fåtöljerna en mogen känsla, medan ett rosa sidobord skapar ett annat färgstarkt element.

Innan

New Jersey hemmakontorsdörrar

Efter

Montclair New Jersey hemmakontor

Efterbehandlingsdetaljerna inkluderar ett tryck från Lulu DK och dekorativa föremål som är noggrant utformade i bokhyllan. En sputnik-armatur för samman utrymmet och skapar en modern, preppy och sammanhängande atmosfär.

Före efter

ljuskrona för hemmakontor i New Jersey