Rottingmöbler för hemträdgård

Rottingmöbler eller korgmöbler är gjorda av sockerrör, ett råmaterial som härrör från stammarna av stora råttor, som klättrar i handflatorna i tropiska regioner i Afrika, Asien och Australasien. Som en råvara är sockerrör tuff och hållbar, vilket gör det till ett idealiskt material för inomhus- och utomhusmöbler. Materialet är också mycket mångsidigt, vilket innebär att tillverkare nu kan modifiera mönster för att passa deras nuvarande design och stilar. Fler och fler människor inser fördelarna med rörmöbler i sina hem och trädgårdar.

Anledningen till att kanalmöbler är idealiska för trädgårdar och vinterträdgårdar är att de till skillnad från trä inte ruttnar eller skadas. Det är ett idealiskt material för alla miljöer under alla säsonger. Om du, som de flesta människor, håller växter i din vinterträdgård, kommer du att upptäcka att luften är fuktig. Detta skulle vara skadligt för alla trämöbler där slang- eller rottingmöbler är det första valet för de flesta när det gäller möbler. Pinnen råtnar inte och rostar inte. Den är vattentålig, vilket betyder att den håller sig i bra skick i flera år.

Det vackra med rörformade möbler är att de ger en tidlös look som varar länge. Det ser vackert ut i vinterträdgårdar, men är också i vardagsrummet eller i något annat rum i huset är inte olämpligt. Några av stilarna och designen är mycket samtida, vilket gör att de passar in i dagens moderna liv. Rotting är också bra för utomhusliv och kan hittas i trädgårdar runt om i världen.

Så hur gör du det? När väl handflatan har skördats kokas den och avlägsnar saften från barken. Detta avlägsnande av juicen gör att materialet har flexibilitetsegenskaperna som gör det enkelt att forma det till olika former. När denna process är klar delas materialet upp i tunna remsor. Dessa remsor sammanflätas sedan för att tillverka möblerna. I allmänhet består möblerramarna av mycket större pinnar. Hela processen är mycket tidskrävande och kostsam, varför rörmöbler av hög kvalitet inte är billiga. Men du köper möbler som är mycket enkla att rengöra, som varar i flera år, och som kräver mycket lite skötsel, eftersom kostnaden inte är så hög.

En annan viktig aspekt som inte bör glömmas är att rörformade möbler är helt miljövänliga eftersom de produceras naturligt utan användning av kemikalier eller träbehandlingar. Detta är ytterligare en framgång för konsumenterna eftersom vi alla lever i en värld där miljöprodukter befinner sig i de tidiga stadierna för alla intressenter.