Rottingmöbler för stil

Rottingmöbler är idealiska för trädgårdar och vinterträdgårdar av många skäl, särskilt eftersom sockerrör inte ruttnar eller skadas i något väder. I ett vinterträdgård är luften fuktig, vilket är skadligt för de flesta möbler. Rotting är emellertid vattentålig, vilket innebär att det kommer att ta många år.

När du tänker på sockerrör tänker jag på en äldre släkting som sitter i en gungstol, eller hur? Inte korrekt! Tänk om. Cane har utvecklats allvarligt och finns nu i många olika färger och stilar. Med teknikens utveckling och formgivarnas skicklighet har rörformiga möbler nu en högkvalitativ designerstatus. Du behöver bara titta runt några av de rikaste hotellen och husen i världen och hitta designer tubulära möbler på uteplatsen eller i vinterträdgårdar. Du behöver bara spendera din semester utomlands för att se olika stilar. Eftersom det är hållbart är att köpa rörmöbler en investering till viss del eftersom du inte kommer att behöva byta ut dem snart. Möblerna är förmodligen föråldrade innan de är slitna.

Om du är miljövänlig kommer du gärna att veta att rörmöbler är helt miljövänliga, eftersom de är tillverkade av naturliga material som inte har använts med kemikalier.

Historien om sockerrör går tillbaka över 3000 år. Det utvecklades först i Indien och cirka 1600 rörmöbler importerades till England.

Det finns viss förvirring eftersom vissa tillverkare & # 39; Namnge dina möbler "wicker". Wicker definierar betyder en vävningsprocess. Så när du jämför rottingmöbler med rörmöbler, jämför du faktiskt en process med en produkt. De är i stort sett desamma eftersom rörmöbler är vävda. Rottingmöbler är tillverkade av sockerrör, ett råmaterial från tropiska Afrika. Eftersom sockerrör är en råvara är den extremt hållbar och hållbar, vilket gör det till ett idealiskt möbelmaterial inomhus och utomhus.

Om du undrar hur det gjordes, låt mig förklara … Först skördas och kokas handflatan och tar bort all juice från barken. Detta ger materialet flexibilitet, vilket gör det enkelt att forma det till olika former. När tillagningen är klar skärs materialet i tunna remsor. Dessa remsor vävs sedan samman för att tillverka möblerna.

Förutom vinterträdgårdar och terrasser används nu rörmöbler i vardagsrum. Detta beror främst på att designen är så snygg och finns i många olika färger. Även med materialets hållbarhet håller det i flera år. De flesta vardagsrumsmöbler, utan att köpa läder, har en mycket kortare livslängd, medan rotting håller i flera år och ser bra ut med minimal underhåll. Men dessa högkvalitativa möbler har sitt pris, eftersom de bara kan tillverkas med mycket arbete. Men du kommer inte ångra att spendera lite mer, eftersom du får en modern möbel som ser bra ut under lång tid och är bekväm och inbjudande.