Rum Uppdatera idéer

bästa rumsuppdateringsidéerna 2019

När det gäller det nya året letar vi alla naturligtvis efter effektiva sätt att ladda vår sprit och kreativitet för att utnyttja vårt dagliga liv på bästa sätt. Så naturligtvis undersökte vi Décor Aid-designers för att ta de bästa idéerna om rumsuppdatering för 2019 för att ditt hem ska kännas nytt med lätthet.

Från att förbättra första intryck till att kanalisera en vandringslust av eklekticism, utforska dessa tio inspirerande idéer precis när vi närmar oss det nya året.

Tänk om din entré

entréidéer 2019

Eftersom allt som behövs är några sekunder för att göra ett bestående intryck, kan det sätt som du närmar dig entrédekor göra skillnad medan du anger tonen för hur resten av ditt hem kan se ut.

Börja med vad gästerna först ser utifrån och tänk på sätt att få det att se så polerat ut som möjligt. En ny välkomstmatta och krans kan göra underverk, liksom ett nytt lager färg på din ytterdörr. Inuti, utforska rumsuppdateringsidéer som lyfter upp området, till exempel en livligt mönstrad matta som gör att området känns levande eller välbedömda tillbehör på bordsskivan.

Ta med färska dofter

ljusrum-uppdatera-idéer-2019

Skapa en dofthistoria i hela ditt hem medan du belyser den med attraktiva fartyg, som de från Gucci, ovan. De är helt unika nog för att ge en snabb känsla av elegant spel var som helst i ditt hem.

Förvrängning

moderna dekorationsidéer 2019

Det är självklart att en av de mest väsentliga rumsuppdateringsidéerna för vilket utrymme som helst är en noggrann avklaring av det onödiga.

Gå igenom ditt hem och redigera noggrant det du inte behöver längre och inte vill se längre, medan du omvärderar vad du verkligen behöver och beundrar. Detta borde också kräva smarta förvaringslösningar, och våra inredningsarkitekter var snabba att notera ökningen av snygga korgar som fördubblas som fantastiska källor till extra lagring.

Restyle Lighting Schemes

inspirerande inredningsidéer 2019

Ta med ny belysning och ompröva befintliga glödlampor för att minska ditt avtryck på miljön och skapa varma och inbjudande utrymmen med skiktade toner av belysning. Ännu bättre när ett rums belysning kommer från flera källor för en omedelbart mysigare känsla.

Lägg till nya kontaktpunkter

eleganta rumsuppdateringsidéer 2019

Från att lägga till en ny dynamisk och lätt att hantera accentvägg till att byta ut ditt sovrumsgavel för något mer grafiskt för att få in oväntad styrka genom färg, skapa en distinkt kontaktpunkt från rum till rum kommer att göra din inredning design ännu mer minnesvärd och unik till dig.

Plus, när det gäller små doser personlighet behöver de inte bryta banken eller vara för komplexa för att få rätt.

Injicera träffar av färg och mönster

färgglada rumsuppdateringsidéer 2019

Eftersom ingenting får ett hem att känna sig mer levande än överraskande färgsparkar här och där, utforska årets färg (levande korall) och sätt att få in andra färger som har fått ögonen under året.

När allt kommer omkring, tänk bara på hur annorlunda och mindre betydelsefull känslan av skåpet ovan skulle vara om den lämnades i sin ursprungliga färg – en platt, standardbrun.

Ta med nya botaniska produkter

växter rum uppdatera idéer 2019

Nya växter kommer att arbeta för att rena luften samtidigt som de lägger till en naturlig känsla av skönhet i hela ditt hem, och de kan vara mycket lättare att ta av än du tror – så länge du gör lite snabb forskning innan du går till butiken. Och de är en av de mest prisvärda hemuppdateringarna att starta.

Lägg till Wanderlust Accents

eklektiska rumsuppdateringsidéer 2019

Ge alla rum en känsla av de välbesökta med välbedömda extrafunktioner och tillbehör som ger en avlägsen atmosfär, som etnisk-inspirerade tryck och mönster, och vintagepoäng med en världslig luft.

Flytta konst runt

idéer om uppfriskning av konstplatsrum 2019

Ta en snabb undersökning i hela ditt hem och tänk på vad som kan fungera bättre i ett annat rum och hur du kan använda det till din fördel för en av de bästa idéerna om rumsuppdatering som inte kostar dig en cent.

Bara för att ett stycke ser bra ut i ett rum betyder inte att det måste spendera hela sitt liv med dig fast på ett ställe.

Restage Centerpieces

House Staging Room Uppdateringsidéer 2019

Lägg till en uppfriskad känsla av drama och tänk om mittbitarna på bordsskivorna och gå efter oväntade placeringar som enkelt berättar en historia och lyfter fram din designriktning.

Tänk grupperingar av samlarobjekt, spel i skala och de bästa sätten att verkligen göra ett snyggt uttalande.

Bilder via Pinterest