Rustik modern inredning

Den rustika och moderna inredningstrenden är en välkommen förändring från den rustika vintagestilen och ett avbrott från det livliga rörelsen i estetik. Rustik exponerade balkar och tegelväggar med naturligt trä- eller stengolv, möblerat med antika möbler och naturliga tyger. Det här är en stil som jag gillar att utforska.

Välj rustika element genom att använda en antik dörr som huvudgavel. Nyckeln här är displayen. Öppna dörrarna så att de två dörrpanelerna är på vardera sidan av ramen och hänga en vacker järnlyktor för att slutföra designen. Enkla sängbord av järn och en lång bagageutrymme i slutet av sängen med handvävda handgjorda sängkläder. Idén är att underskattas. Rustik patina speglar över en lång byrå med en modern modern stol som ser ut.

Säkra bågar blandar fenomenala golvspeglar med plyschklädsel, industristolar och massor av vitt vintage. Det renoverade gamla soffbordet och braskonsolen ger rätt struktur på ett annars modernistiskt rum. Ett ljust gult, snidet skåp på den vita väggen ger en touch av färg. Rustika möbler i kombination med moderna funktionella stolar med rena linjer ger rummet en förfinad touch. Sofistikerad design i kombination med ett rustikt matbord i vita och läderstolar.

Köket är mer i riktning mot en rustik industriell stil med inramade fönster i stål. Vitfärg och granitplattor kontrasterar den moderna accenten med en antik, stam-snidad damchia som har förvandlats till en ö för att göra verket mer funktionellt.

Ny och ändå bärs av familjens ömma kärlek, dagssängen samlas i hörnet. Använd mjuka färger i färgerna pulverblått och isfiolett och håll ljudnivån i skåpen mjuka. Inga gardiner på fönstren ger en känsla av öppet utrymme

Fåfänga består av ett gammalt skänk med öppna dörrar, en granitskiva och diskbänk. Taklampor och enkla duschglas i marmorplattor ger badrummet enkel, förfinad, modern, rustik elegans.

Biblioteket har ett stort, snidet antikt benbord med vita stoppade fåtöljer och en bänk på andra sidan. Moderna bokhyllor rymmer väggen fylld med klassiker och encyklopedier. Huvudväggen är tillägnad familjemålningar inramade i gammalt trä och bränd mässing. Nostalgisk och vintage men ändå modern, komfort är det viktigaste elementet i denna design.