Rustik raffinerad hemdesign

underhållande dekoridéer eldstaden

Våra kunder, två webbplatsutvecklare som pendlar från New Jersey till New York, fick till en början Decor Aid med en redesign för bakgården. Tillsammans med sin hund, Francis, ville de ha ett utrymme i bakgården där de kunde koppla av efter jobbet, odla grönsaker och vara värd för möten på helgen.

Innan

underhållande dekoridéer bakgård

Efter

underhållande dekoridéer eldstaden

Träväggar och golv dominerade utomhusutrymmet, och vi hämtade en eldplåt av metall tillsammans med en canvasduk. Några lättskötta utemöbler och metalliska accenter toppade utrymmet och förvandlade det till New Jerseys främsta bakgård.

Före efter

underhållande inredning idéer entré

Våra kunder hade fått ett annat inredningsföretag att renovera interiören, men när de såg vad vi gjorde med bakgården bad Ryan och Michael oss att göra om hela lägenheten. Tarmrenovering av kök och badrum var högst upp på listan, men de bad oss ​​också att tillverka en träpanelstång till foajén, förutom att designa sovrummet och vardagsrummet.

Före efter

underhållande inredning idéer badrum

När vi skapade ett utrymme som sömlöst kunde passa in i deras område skapade vi ett utrymme med trädetaljer och rustika möbler som kompenseras av ett neutralt system med hög kontrast. För att skapa ett kontinuum i hela rummet gav vi badrummet ett lättare trägolv.