Rymdsparare barnstol

Bebisar förändras ständigt när de växer, och en av de många saker som blir nödvändig under deras tillväxtfas är en barnstol. En barnstol är ett viktigt komplement till ditt barns grejer som kan användas ett tag. Ett av de bästa alternativen är högstol Fisher Price Space Saver.

Barnstolen Fisher Price Space Saver har en kompakt design som inte tar för mycket utrymme. Detta är exakt den funktion som gör denna barnstol lämplig för små hus och rum. Dessutom är de praktiska eftersom de kan fästas på nästan alla typer av kök och matsalsstolar. Detta gör det till den perfekta följeslagaren när du äter middag på restauranger eller besöker vänner. När denna barnstol inte används kan den enkelt förvaras med en enkel mekanism som inte kräver speciella färdigheter och krafter.

Fisher Price Space Saver Highchair är designad för barn från sex månader till tre år. Det är en justerbar stol som växer med ditt barn. Det börjar från tiden för att äta till det ögonblick han eller hon börjar lära sig att äta sig själva, och till den tid då han eller hon redan kan delta på familjebordet. Denna stol förbereder ditt barn att bli en del av en större grupp som äter middag tillsammans. En platsbesparande stol som denna gör lärandet roligare för de små.

Space Saver-barnstolen har också en trippelhöjdjustering med trippeltippning, så att ditt barn kan sitta bekvämt i valfri position. Säkerhetsfunktionerna i denna Fisher Price-stol är också några av de bästa delarna. Trepunktssäkerhetssystemet skyddar ditt barn även om du ligger ensam på stolen. Den avtagbara dynan och ryggen passar bra till de mindre barnen. När de blir större tar du bara bort dynan och ryggen så att de passar de större kroppsstorlekarna.

Denna platsbesparande barnstol har ett avtagbart, diskmaskin-säkert bricka i full storlek. Det bästa är att stolen är bärbar. Det är en lätt stol som enkelt kan transporteras och transporteras var som helst när det behövs.

Det finns också i olika nyanser, till exempel. Som solbrunt blomstrar brun och kakaosorbet, och i olika utföranden, till exempel. B. Scatterbug och Mcha Butterfly. Dessutom kan denna stol rymma en liten barnvikt på upp till femtio kilo.

Om du letar efter en högstol som är kompakt, bärbar, anpassningsbar och justerbar är denna platsbesparande stol från Fisher Price det rätta valet för dig. Detta är en stor sparare eftersom det sparar utrymme och pengar när det växer med ditt barn.