SAD väckarklocka

Om du lider av Seasonal Affective Disorder (SAD), vilket gör det svårt att vakna på morgonen eller sova genom ett larm eller andra sömnstörningar, är en SAD-väckarklocka rätt klocka för dig.

Ledsna väckarklockor, även kallade soluppgång väckarklockor eller gryningssimulatorer, efterliknar den naturliga soluppgången. Det får en person med sömnstörningar att vakna på morgonen av naturligt ljus, vars intensitet gradvis ökar. Dessa klockor, även om de vanligtvis kallas Dawn-simulatorer, kan också fungera som skymningssimulatorer som hjälper människor som har problem att somna på natten.

På grund av deras naturliga effekt är SAD-ljusklockor så effektiva för personer med sömnlöshet. Till skillnad från ett normalt larm kan du känna dig avslappnad och avslappnad med denna klocka. Som du kanske redan har lagt märke till låter en normal summer en hög ljudsignal eller summer, och på vissa modeller, ett ljudljud från en radio. Denna omedelbara chock eller chockeffekt gör dig ofta arg, upprörd eller deprimerad under hela dagen. Sådana tillstånd är skadliga för de som lider av SAD och sömnlöshet.

Förutom fördelarna med en naturlig och långsam återhämtnings- eller sömnprocess, erbjuder SAD-väckarklockor ytterligare hälsofördelar. Några av fördelarna är:

  • Främja ett naturligt väckningsmönster som har visat sig minimera stress;
  • Minimera effekterna av säsongseffektiv störning (SAD);
  • Undvik andra sömnstörningar som sömnlöshet.
  • Återupplivning av det naturliga biologiska systemet i människokroppen för att vakna upp med naturligt ljus främjar produktionen av fördelaktiga hormoner.
  • Bevisad effekt vid sömnstörningar hos vuxna och barn;
  • Uppmuntra människor att gå ur sängen med full energi och vakenhet;
  • Hjälp vuxna att uppnå bättre mental fokus under en arbetsdag.

Väckarklockorna från SAD finns i olika versioner, anpassade efter dina behov och din stil. Den mest populära är standardlampan som Verilux Rise och Shine Natural. Den levereras med en trendig LED och en kontrollpanel inbyggd i basens enhet.

Oavsett om det är "God morgon, solsken!" Egypten "Söta drömmar!" Att försöka nå SAD-väckarklockan är den ultimata lösningen. De kan köpas online från några få men utvalda och pålitliga tillverkare som BioBrite, Verilux, Soleil och NatureBright.