Semestergåva Guide Gåvor för en bra sak

Sseko iPad fodral

Med vintersemestern precis runt hörnet sammanställer vi noggrant listor med presenter till varje person i ditt liv. Oavsett om du vill ge en ny teknik, ett snyggt par solglasögon eller en varm tröja, det finns gott om alternativ för gåvor som också gynnar hållbara och ansvarsfulla välgörenhetsorganisationer. Följ vår guide med gåvor för en god sak som fortsätter att ge.

One Hope Winery presentförpackning

en hopp vingård presentask

Om du vill ge en komplett kulinarisk upplevelse, överväga en presentask från One Hope Winery. Deras presentförpackning innehåller en flaska rött vin, Potter’s Rosemary Thyme Crisps, Dalmatia fikonspridning, Clif Family dukkah doppande krydda, salami och schweizisk ost. Och varje presentförpackning hjälper till att finansiera ABA-behandling för barn med autism.

En presentförpackning kan köpas via One Hope Wine och säljs för $ 69.

Vattenflaska från MiiR

miir vattenflaska

Om du fortfarande litar på vattenflaskor av plast, överväga en vattenflaska av rostfritt stål från Miir. Du sparar en båtmassa med plast och MiiR donerar en del av alla sina vinster till välgörenhetsorganisationer som levererar rent vatten till människor i nöd.

En 20oz flaska kan köpas från MiiR och säljs för $ 18.

Hörlurar från (röd)

slår solohörlurar rött

Om det som görs i ditt liv råkar vara en musikälskare, överväga att skaffa dem ett par (röda) Beats Solo-hörlurar. Alla intäkter från (röda) produkter går till livräddande HIV / AIDS-behandlingar.

Ett par Solo3 Beats-hörlurar kan köpas från (Röd) och säljas för $ 300.

Sseko iPad-fodral

sseko ipad fodral

Detta fodral från Sseko är handgjord med premiumläder och innehåller en tryckknapp för att säkra din surfplatta eller e-läsare. Och du kan komma in i semesterandan att ge att veta att alla Sseko-produkter hjälper till att betala för collegeundervisning för kvinnor i Uganda.

Ett iPad-fodral kan köpas via Sseko och säljs för $ 50.

Voyager Tote från Feed Projects

voyager tote feed-produkter

Om du handlar efter någon som kan använda ett snyggt bäralternativ, överväga att ge dem Voyager-toten från Feed Projects. Påsen hjälper inte bara din mottagare i deras framtida resor, den kommer också att ge 35 måltider för barn i utvecklingsländer.

Voyager Tote kan köpas via Feed Projects och säljs för 58 $.

Ett par solglasögon från Toms

toms solglasögon

För ett snyggt köp som också kommer att göra något bra, överväga att ge någon ett par solglasögon från Toms. Alla Toms produkter har en en-för-en-komponent, och för varje solglasögonpar som du köper från Toms, donerar de ett par läsglasögon.

Barron Vintage Crystal solglasögon kan köpas från Toms och säljas för $ 150.

Wood SI-fodral från Evutec

träbambufodral från evutec

Detta bambufodral från Evutec ser inte bara bra ut, det är också bra för miljön. Evutec minskar sin miljöpåverkan genom att plantera ett träd för varje trälåda som de tillverkar, så att du kan vara lätt att veta att din semestergåva gick till en bra sak.

Wood SI Bamboo Case kan köpas från Evutec och säljs för $ 40.