Montblanc förstärkt papper

Med vintersemestern precis runt hörnet sätter vi noggrant samman listor med presenter till varje person i ditt liv. Oavsett om du handlar för den totala teknologinörd eller den helt tekniskt utmanade, följ vår guide till presentteknik under den kommande semesterperioden.

Grovemade Walnut Laptop Stand

grovmade valnöt bärbar dator stativ

Tillverkad med lager av premiumvalnötträ, detta ergonomiska bärbara stativ från Grovemade är det perfekta tillbehöret för den hunchbacked tech-junkie i ditt liv. Stången i rostfritt stål är fodrad med en lyxig remsa av vegetabiliskt garvat läder som håller en bärbar dator eller surfplatta.

Walnut Laptop Stand kan köpas via Grovemade och säljs för $ 139

Olloclip 4-i-1-objektiv

olloclip 4 i 1 lins

Om den blivande fotografen i ditt liv inte är helt redo för en snygg DSLR-kamera, överväga att skaffa dem Olloclip 4-i-1 iPhone-objektiv. Med två makroer, ett fisköga och en vidvinkelobjektiv, väger denna mångsidiga tillbehör mindre än ett uns och är utrustad för att fungera med iPhone 6 och 6s, i de vanliga modellerna och plusmodellerna.

4-i-1-linsen kan köpas via Olloclip och säljs för $ 80.

The Cord Taco

sladd taco detta är slipat

För tech-junkie som kan använda lite hjälp i organisationsavdelningen, kolla in Cord Taco från This is Ground. Konstruerad med premium läder och en metall snäpp, kommer det att hålla alla lövtrådar i schack.

Cord Taco Supreme 6-Pack kan köpas från This is Ground och säljs för $ 35.

E02

E02 elektriska föremål

Att välja ut konst är en av våra favoritdelar i varje hemdesign. Och att byta ut konsten i ett rum är ett utmärkt sätt att uppdatera ditt utrymme. E02 från Electric Objects är en digital ram som låter dig byta ut bilder från din smartphone, så att din hemmakonst kan uppdateras för att passa ditt humör med ett ögonblicks varsel.

E02 kan köpas från Electric Objects och säljs för 299 $.

The Art Speaker

tivoli ljudkonsthögtalare

Art Speaker från Tivoli Audio är en kompakt, smal och vacker stereostycke och är en fantastisk present till alla som vill ha en högkvalitativ ljudupplevelse som smidigt smälter in i alla utrymmen. Som deras webbplats säger, ”Inga ljud offrades i designen av Art Speaker.”

Art Speaker kan köpas från Tivoli Audio och säljs för $ 250.

Native Union iPhone Dock

native-dockningsstation för iPhone

Ett lyxigt och hållbart alternativ till den vanliga vita laddaren, Marble iPhone Dock från Native Union är ett underbart tillskott till alla nattduksbord eller skrivbord.

Marmor iPhone Dock kan köpas från Native Union och säljs för $ 129.

Kubprojektorn

rif6 kubprojektor

För den blivande filmbuffern som saknar en hemmabio, överväga att ge Cube Projector från Rif6. Denna rubiks kubstora projektor ansluts till din mobila enhet eller smartphone och projicerar en högkvalitativ bild var du än går.

Cube Projector kan köpas från Rif6 och säljs för $ 300.

Chromecast Audio

chromecast ljud google

Om du redan har införlivat Googles Chromecast-enhet i ditt hem, är du bekant med bekvämligheten som följer med att kunna spela upp videor på din TV från vilken mobil enhet eller dator som helst. Chromecast Audio är samma koncept, men med högtalare. Du kan spela musik från valfri mobil enhet eller dator och strömma den direkt till högtalarna du väljer.

Chromecast Audio finns tillgängligt via Google och säljs för 25 USD till 24 december.

Montblanc Augmented Paper

montblanc augmented paper

Om din avsedda mottagare ibland gillar att anteckna på det gammaldags sättet, överväga att ge dem Montblancs Augmented Paper. Varje gång du skriver ner något på en kudde som är innesluten i detta läderkuvert, kommer den att kopiera och transkribera dina anteckningar till en närliggande digital källa, så att dina tankar smälter sömlöst mellan digital och analog.

Augmented Paper kan köpas från Montblanc och säljs för 725 $.