Semestergåva

2018 års presentguide

Letar du efter smarta presentidéer när säsongen närmar sig? För att hjälpa dig hitta nyckelinspiration på en gång vände vi oss till Décor Aid-designers för att ta hand om de bästa gåvorna för alla, från din favoritfilmfanatiker till din bästa skönhetsfamilj – för en avslutningsguide med alla i åtanke.

För etiketten Fanatic

semestergåvguide 2018 gucci

En etikettproffs är förmodligen en av de enklaste att behaga så länge du känner till deras varumärkespreferenser. Men med Gucci kan du nästan aldrig gå fel. Ta den här förtjusande blommiga bi-rökelsehållaren, till exempel, dess charmiga design kommer säkert att bevisa att den är en framtida arv som vårdas i generationer framöver.

Gucci rökelsehållare – $ 195

För The Décor Aficionado

inredningsguide för inredningsdesign

Eftersom ingen designvänlig vän ska vara kort på attraktiva köksredskap, kommer en komplett miniset från Great Jones säkert att öka den coola faktorn i deras kök när de är värd för evenemang.

Great Jones Family Style Setting – $ 395

För de tekniskt besatta

semestergåva 2018 shinola

Medan den kommer med en premiumprislapp är Runwell-skivspelaren från Detroit-baserade tillverkaren Shinola den typen av extravagant gåva som gör att någons drömmar blir verklighet.

Shinola Runwell skivspelare – $ 2500

För The Beauty Buff

semestergåvguide 2018 cire turdon

För The Cinephile

helgpresentguide 2018 popcorn popper

Lämna det till din favoritfilm för att veta vad och var du kan göra eftertraktade filmer. Istället kan du behandla dem med en klassisk och vackert realiserad popcornpoppare med spishäll. Det kommer att vara det perfekta paret för filmkvällar i många år framöver.

Crate & Barrel Spishäll Popper – $ 30

För The Art Fiend

semestergåva 2018 Stanley Kubrick

Från den legendariska filmskaparen Stanley Kubrick kommer ett måste-tome med några av konstnärens minst sett, men ändå mest gripande fotografier som är oändligt inspirerande.

Stanley Kubrick fotografier: genom en annan lins – 55 dollar

För musikälskaren

semestergåvguide 2018 hösonos

Ultraliten och tillgänglig i ett brett utbud av oväntade nyanser, Hay Sonos One-högtalare kommer säkert att glädja även den största musiksnobb du känner.

Hay Sonos One – 229 dollar

För hälsoexperten

semestergåva 2018 casper säng

Även om det kan vara en splurge, kan man inte förneka den oändliga komforten som en tankeväckande madrass kommer att ge i flera år. Och när du tänker på det är en ny madrass den typ av omtänksam överseende som verkligen kommer att överraska alla.

Casper The Wave Madrass – 1 250 dollar

För den unga konstnären

semestergåvguide 2018 vitra

Eftersom alla artister i alla åldrar kan använda bättre verktygsarrangörer kan du hjälpa din smartaste presentmottagare att hålla sig organiserad i stil med Vitras tidlösa verktygslåda.

Vitra Arik Levy Toolbox – $ 70

För hundälskaren

bästa hund älskare presentguide

För den hängivna hundälskaren på din lista är konstnären Tony Mendozas moderna bildbok säker på att hålla dem inspirerade i många år framöver. Och den har en ultra-chic design från omslag till omslag.

Tony Mendoza, En bildbok – $ 50

För någon du inte känner för bra

semestergåva 2018 diptyque

Eftersom nästan ingen kan säga nej till den fascinerande doften av någon Diptyque-produkt, kommer dessa underbara doftande lådfodral att göra ett minnesvärt intryck tack vare deras grafiska charm. Dessutom kommer de vackert förpackade.

Diptyque Trente-Quatre doftande lådfodral – $ 65

För en strumpbyxa under 25 dollar

semestergåva 2018 vingen

Lämna det till The Wing, det legendariskt snygga kvinnokollektivet och klubben med butiker i Manhattan, Brooklyn, Washington, DC och San Francisco för att servera en grafiskt söt och trendig Terrazzo-inspirerad matchbox som säkert blir en konversationsstartare.

The Wing Terrazzo Matches – $ 3

Bilder via Pinterest