Decor Aid Holiday Home Dofter Gif Idéer

Bild Via: Dessa fyra väggar

Vintern är äntligen här, så det är dags att säga adjö till alla höstdoftar som fortfarande dröjer kvar. Från läcker Hanukkah-fest, Kwanzaa-middagar och julsamlingar är ett doftande hem ett bra sätt att göra ett bestående intryck. Vi sätter våra inredningsarkitekter på det ultimata doftprovet, för att skaffa de tio bästa ljusen, diffusorerna och hemsprayarna, som kommer att glädja alla på din presentlista och bli deras favoritstuga dofter.

För en varm och mysig person

Fritidshus för en varm och mysig person

När du letar efter den perfekta semesterhusdoften till present till just den personen vars hem påminner dig om en varm och mysig stuga, är denna vassdiffusor en bra idé. Virginia cederträ och Kaliforniens ved, ordnade med inslag av mjuk ormbunke, naturlig enbär och skarp myntaukalyptus, skapar en fantastisk arom. Dessa vass sitter i handblåst glas och till skillnad från många diffusorer behöver de bara bytas ut varje år.

De LAFCO NY Reed Diffuse säljs till $ 115,00

För den perfekta värden

Holiday Home Dofter för den perfekta värden

Här är en annan naturlig semesterspray för dem som är värd för överdådiga och storslagna fester. Hjälp dem att täcka sitt hem i en lyxig sammansmältning av tallskogar med muskler och en liten touch av jublande bärnsten. Stift 12 blir snabbt deras favoritlukt inte bara för semestern utan året runt.

Stift 12 finns på Le labowebbplats, från $ 115,00

För den som älskar julsnö

Hemdoftar för den som älskar julsnö

Dessa ljus från Roja Parfums tar fram barnet i vem som helst. Ta dem med på en aromatisk resa till en skog av granar täckta av en nysnöfilm. Roja Parfums samlar en förening av Fir Balsam, Guaiac Wood och cederträ, med subtila inslag av kakao, candyfloss och kola. Deras hem kommer att förvandlas till ett vinterunderland så snart du tänder dessa ljus. Ge detta till dem som behöver det extra för att verkligen göra sina hem redo för den här festsäsongen.

De Roja Parfums Julsnö ljus samling är prissatt till $ 275,00

För personen som älskar snö

Holiday Home Dofter för den som älskar Snow

Om du inte vill ge samma sak två gånger har våra inredningsarkitekter hittat en prisvärd semesterrumsspray som också fångar kärnan i snö. Precis som Roja Parfums julljusljus. Denna doft kommer att ge dig vördnad för att plocka ut träd med din familj, med anteckningar från Noble Fir, White Freesia och Cedarwood. Varje gång någon kommer in i sitt hem blir det som om de går in i en skog med snödraperade vintergröna.

Denna lockande doft kan köpas för $ 49,00 på Aera officiella webbplats.

För det okonventionella

Holiday Home Dofter för det okonventionella

En överraskande twist på kärnan i semestern. Jo Malone English Pear & Freesia Scent Surround ™ Room Spray är en fantastisk present till de knäppa människorna i ditt liv. Gyllene päron och läckra fresior lindas tillsammans med en blandning av patchouli, skog och mjukt bärnsten. Denna fräscha doft kommer att göra ett bestående intryck på alla som möter den.

Jo Malone Londonrumsspray säljs till $ 70,00

För Holiday Spirit Person

Hem dofter för Holiday Spirit Person

En annan diffusor som skapade våra designers presentlista är en underbar för dem du känner som är glada i semesterandan. En vacker gran doft infunderad med anteckningar av söt citrus och läckra glögg kryddor, ger söta minnen av julgranar och december godis. Noel Diffuser tillåter värd och gäster att njuta av säsongen med detta.

Återförsäljare till $ 50, denna diffusor kan köpas på Crabtree & Evelyn hemsida.

För den som gillar en subtil doft

Semesterhus dofter för den som gillar en subtil doft

Känner du någon som skulle uppskatta en mer subtil doft? Du behöver inte oroa dig över att söka i alla butiker, höga och låga. Nuit De Solstice är att de här säsongerna måste ha för dem som vill ha en lätt men ändå pirrande doft till sina hem den här säsongen. En mästerlig blandning av sensuella kryddor och varmt trä.

Finns på Hermes webbplats, Nuit de Solstice ljus börjar vid $ 185,00.

För Fashionista

Holiday Home Dofter för Fashionista

Glöm inte resenären på din lista. En perfekt present till de som är kär i den gungande staden. Christmas Burlington Reed Diffuser kommer att förvandla sitt hem till en vinterflykt i London. Sann nåd har på ett konstnärligt sätt infunderat anteckningar av mandarin, kardemumma, tillsammans med doftande kryddnejlika och mossa. Levereras i en snygg apoteksflaska. Denna diffusor är en presentidé som du inte vill glömma.

True Graces reed diffusor kan köpas på Amarafrån $ 71,00.

För Glamours

Holiday Homne Fragance For the Glamorous

Om du har letat efter en unik glamstjärna på din presentlista, se inte längre än Nest-rumssprayen. En lyxig touch till en klassisk semidoft. Holiday Room Spray gifter sig perfekt med traditionella säsongsluktar som tall, kryddnejlika och kanel med överdådiga inslag av granatäpple och vanilj. Med bara några få sprits kommer deras hem att förpackas i en utsökt fängslande doft.

De NEST Dofter NY Holiday Room Spray är lyxigt och prisvärt och säljs till $ 28,00.

Kolla in några av de mest trendiga och eleganta presentidéerna i Décor MAG

Bästa design någonsin

Holiday Gift Guide: Holiday Home Dofter