Shabby Chic stil för vardagsrum

Ha smarta tankar när du vill dekorera ett rum billigt och vackert. Vissa tror att renovering av vardagsrum ger en stor budgetplan. Det är inte sant om du kan välja prisvärda tillbehör, möbler och klockor och visselpipor. Du behöver inte koncentrera dig på lyxmaterial. Välj den årgång du kan köpa på loppmarknaden eller på loppmarknaden. Med de rastlösa vintage-tillbehören och möblerna kan du förvandla det enkla vardagsrummet till en shabby-chic look. Utrymmet kommer att vara elegant eftersom du kan använda rosa chintz, förgyllda kanter, ett charmigt vitkalkat trä soffbord och en bekväm soffa.

Vit pastellpalett

Ett shabby chic vardagsrum ser större ut med vita pastellfärger på väggen. Använd ren vit eller vintagevit för att täcka hela väggen. Om vardagsrummet är möblerat med träbearbetning, applicera kritfärgen på gjutningen, slutaren och prydnadslinjen. Den ojämna finska, grova strukturen och den störda tonen kännetecknar målningen för Shabby Chic.

Vintage objekt

Du behöver inte köpa nya tillbehör och möbler i butikerna. För att uppnå en shabby-chic kvalitet, reproducera de artiklar du redan hade hemma. Ett klassiskt vitt sidobord är intressant att försköna det med en gammal lampa med rött brokadparaply. Distribuera en vintage slipcover på en elegant kamelfärgad soffa. Trä soffbordet är perfekt för att dekorera med ett plågat silverbricka, en antik vas och rosa rosor.

Frukt och blommor

Sista handen på den shabby-chic interiördesignen är unika tryck. Blommor- och frukttryck är de två mest populära. Drapera en rosa blommigardin på vita fönster. Kombinera den med en kopparfärgad stång. Om du är uttråkad med blommönster, byt ut den med fruktgardin. Lägg också en krämfärgad skål på ett rustikt träbord och fyll den med päron, röda äpplen och persikor.

belysning

Den vitrosa interiören smälter väl in i en kristallkronkrona. Om priset på denna lampa är för dyrt för dig, köp en använda smidesjärnkandelabrum. Det återspeglar medeltiden, men smälter väl in i den shabby-chic interiören. Ommålad i guld eller silver. Om du behöver en ny lampskärm är formen i kammusslan trevlig för unik kvalitet. Lampskärmen kan vara gjord av säckväv, fjädrar eller böjd spets för att framhäva skönheten i shabby chic.