Sidoväggar Dekorativa

Om du letar efter mer utrymme att lagra föremål i din matsal, ett område med blommor eller bara en mysig plats att servera rätter vid matbordet kan skänken ha svaret för dig. Sidobord är inte bara ett elegant tillägg till dina matsalsmöbler, utan spelar också ofta en roll i köket och i vardagsrummet.

Trädgårdar, även kända som bufféskåp eller skenor, är ett attraktivt val, särskilt om du har långa väggar i ett rum som du vill förbättra visuellt. Vanligtvis längre och smalare är de i linje med väggen, vilket uppfyller både en funktionell och estetisk roll. De användes vanligtvis i hus från åttonde århundradet, där människor också erkände deras användbarhet, så att de inte är en ny uppfinning. Å andra sidan upplever de en återupplivning inom möbeldesign och mode idag.

Det blir trendigt att använda sidobord i matsalen, särskilt de som matchar materialet och designen på ditt matbord och stolar. De ger ytterligare förvaringsutrymme för bordslinne, tallrikar, glas och bestick, som alla kan förvaras i omedelbar närhet av användningsplatsen. Den midjehöga toppen av skenorna gör det till ett praktiskt tillskott till förvaring av vinflaskor, desserter och annat servis som annars skulle kunna fylla ditt matbord.

Du kan också hitta de för matsalen som har utformats med specialfunktioner i åtanke. Med en vinkonsol kan du hålla ditt vin nära till hands medan du lägger rätt temperatur. Andra, som är utökade i höjd, kan du med fördel visa fint porslin eller skivat glas utan att ta till fullo en köksskåp eller en ladugård.

Av liknande skäl kan sidobord också vara ett värdefullt tillskott till ditt kök. Det är svårt att ha för mycket utrymme när du arbetar i köket, eftersom du normalt alltid måste hitta utrymme för att lägga olika delar av måltiden du förbereder till en kokbok som du skapar själv.

Av samma skäl kan vardagsrummet också dra nytta av skenor. Blommor, foton och brickor med drycker och aperitiff hittar ett permanent eller tillfälligt hem på toppen av skänken. Istället för att tvinga gästerna att sitta vid ett centralt bord för cocktails eller en drink innan middagen, kan du införa en annan grad av frihet. Dina gäster kan röra sig fritt, underhålla och använda gästfriheten utan att stöta på armbågarna.

Trä är ofta det material som valts för produktion av sidobord, det finns inte bara en mängd olika möjligheter, utan det finns också andra material tillgängliga. För de mer funktionella köken finns rostfritt stål, granit och marmorplattor. För matsalen och vardagsrummet kan modern design inkludera material som: B. innehåller härdat glas.